Güncelleme Tarihi:
Çikolata üretiminde ürünü korumak, renklendirmek, asitliğini düzenlemek ve tatlandırmak amacıyla kullanılan katkı maddelerinin çocuk gelişimine verdiği zararı göz ardı edemeyen ebeveynler, Bind Çikolata’nın katkısız çikolatalarından vazgeçmiyor.
Bind Çikolata, 1971 yılından beri ustalıkla ürettiği lezzetlerde sadece kakao yağı kullanıyor ve üretimini katkı maddesi kullanmadan tamamlıyor. Çocuğunu market çikolatalarından koruyarak tatlı ihtiyacını sağlamak isteyen ebeveynler ise Bind’in değerini biliyor.
Hem şık hem lezzetli…
Çikolata üretiminin en önemli süreci olan hammadde alımında son derece seçici davranan Bind, hiçbir çeşidinde kakao yağından başka bir yağ kullanmıyor. Binlerce çeşit arasında tercih yapmak çok zor olsa da, Bind butiklerinde karamelli, fıstık krokanlı, Hindistan cevizli çikolatalar, marzipanlar, ganajlar ve badem ezmesi, lezzet sıralamasında ön planda…
El yapımı çikolata çeşitlerinin arasında kuruyemişli, akışkan meyveli çikolatalar ve truf çikolatalar var. Birbirinden şık kutularda sunulan lezzet deposu, Bind’in usta elleri tarafından hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor. Özel kutulu ürünlerin yanı sıra, gümüş, porselen ve kristal cam tabaklarda hazırlanan dekorlu ve yaldızlı çikolatalar da mağazalarda bulunabilir.