Ciltteki yaşlanmayı önleyen 4 tedavi yöntemi

Güncelleme Tarihi:

Ciltteki yaşlanmayı önleyen 4 tedavi yöntemi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 10:11

Hangi uygulama daha etkili ve doğal sonuçlar veriyor?

Haberin Devamı

Akapunktur Uzmanı Doktor A. Tayfur Yağcı, cildimiz için anti aging tedaviler konusunda açıklamalarda bulundu.

Mezolift, PRP, botoks ve dolgular… Her biri farklı yüz estetik uygulamaları fakat hepsi de aynı amaca hizmet ediyor. Peki, hangi uygulama daha etkili ve doğal sonuçlar veriyor? Bu yöntemlerin farkı nedir, hangisi kişiye daha uygundur?

GÜZELLEŞEYİM DERKEN…

Ciltteki yaşlanmayı önleyen 4 tedavi yöntemi

Öncelikle görüntüdeki doğallık hastalar kadar doktorlar için de çok önemlidir. Kadına bakıldığında, abartıdan uzak sadece iyi, temiz, bakımlı ve doğal görünmesi istenir. Mezolift ve PRP asla mimikleri bozmadan, cildin kalitesini, canlılığını, parlaklığını ve gerginliğini artıran anti-aging tedavilerdir. Bir hekim istese de bu tedavilerle hastasının ifadesini bozamaz. Fakat botoks ve dolgularda durum farklıdır. Maalesef çevremizde botoks ve dolgu ile aynılaştırılmış, mimikleri yok edilmiş, iki kaş arası çok açılmış sert görünümlü ama güzel göründüklerini sanan garip görünümlü kadınlar var. Doktorunuzdan doğal görünümlü, ifadenizi ve görüntünüzü bozmayan botoks ve dolgu uygulamaları isteyiniz. Sizi görenler, iyi uyumuş, iyi tatil yapmış, iyi dinlenmiş gibi göründüğünüzü söylesinler, bu yeter. Aksi takdirde güzelleşmiyorsunuz, tam aksi güzelleşeyim derken çirkinleşiyorsunuz.

PRP Mİ, MEZOLİFT Mİ?

Ciltteki yaşlanmayı önleyen 4 tedavi yöntemi

Peki mezolift mi, PRP mi? Mezolift tedavisinde kullanılan ilaçlar, terkibinde vitamin, mineral, aminoasit ve hyalüronik asit içeriyorlar. Yani bunlar, cildimizin yapısında zaten var olup da, yıllar içinde eksilen maddeler. Bunları cilde vermek 20’sinden 80’ine her yaştaki ciltte olumlu etki yapıyor. Sadece seans sayıları cilde göre 1 ile 5 seans arası değişiyor. PRP tedavisini daha çok 35 yaş üstü ve ciltteki kollajeni azalmış hastalara önerilir ve hatta PRP ile birlikte mezolift’i kombine yapabilir. Çünkü ciltte kollajen üretimini PRP ile arttırmakla birlikte, eksilen vitamin, mineral, aminoasit ve hyolüronik asidi yerine koymak ta çok iyi etki yapıyor.

Akapunktur Uzmanı Doktor A. Tayfur Yağcı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!