Carousel’den Çoşturan Etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Carousel’den Çoşturan Etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2010 12:01

Carousel, Aralık ayı etkinlikleriyle yine göz dolduruyor.

Haberin Devamı

İstanbul Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, aralık ayında da ziyaretçilerine özel hazırladığı birbirinden keyifli etkinliklerle yeni yılı yine enerji dolu karşılamaya hazırlanıyor.

Her ay olduğu gibi Aralık ayı boyunca da hız kesmeden etkinliklerine devam edecek olan Carousel’de, Best FM iş birliğiyle ünlü radyocularla söyleşiler ve imza günleri, birbirinden farklı hediye seçeneklerinin bulunduğu eğlenceli yarışmalar, Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi işbirliğiyle farklı ve öğretici atölye çalışmaları, astroloji günleri ziyaretçileri bekliyor.

Hafta içi Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenen “Hediyemi İstiyorum” yarışmasında sorulan soruları doğru yanıtlayan ziyaretçiler, Carousel AVM mağazalarından birbirinden güzel hediyeler kazanıyor, astroloji günlerinde ünlü astrologlar ışığında yıldız haritalarını öğrenen ziyaretçiler, Best FM’in sevilen radyocularıyla düzenlenen buluşma günlerinde ise sevdikleri isimlerle sohbet etme imkanı buluyor. Tüm bunların yanı sıra Yeni yıl sofranızı süsleyecek birbirinden lezzetli tatların yer alacağı atölye çalışması da Aralık ayında siz Carousel ziyaretçilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Carousel Aralık Ayı Etkinlik Programı

16 Aralık 2010 Perşembe: Işıl Yurdakun ve Didem Can ile Astroloji etkinliği
22 Aralık 2010 Çarşamba: Chef’s İstanbul Mutfak Atölyesi iş birliğiyle Yılbaşı Lezzetleri
26 Aralık 2010 Pazar : 15:30 – 17:30 saatleri arasında Best FM’in sevilen radyocusu Mine AYMAN (Mineccim) ile imza günü

Her hafta Çarşamba ve Cuma günleri ise Best FM iş birliğiyle “Hediyemi İstiyorum” yarışması.

www.carousel.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!