Bu kış çocukların hayalleri renkleniyor

Güncelleme Tarihi:

Bu kış çocukların hayalleri renkleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 11:48

Renklizebra.com, bu kış anne ve çocukların ilgi odağı olacak.

Haberin Devamı

2013 Sonbahar/Kış sezonunda Renklizebra.com’da, çocukların rengarenk dünyası kıyafetlerde hayat buluyor. Ekose elbiseler ile geometrik çizgilerin bir arada kullanıldığı kombinasyonlar, floral desenli kıyafetler, özgün ve göz alıcı baskılar çocukların renkli dünyasının dışa vurumu. Sonbaharın içimizi ısıtan sıcak, parlak ve doygun renklerinin bir araya geldiği tasarımlar, bu kış anne ve çocukların ilgi odağı olmaya hazır.

2013 Sonbahar/Kış sezonunda Renklizebra.com’da, çocukların rengarenk dünyası kıyafetlerde hayat buluyor. Sonbaharın içimizi ısıtan sıcak ve doygun renklerinin bir araya geldiği tasarımlar, bu kış anne ve çocukların gözünü kamaştırıyor. Ekose elbiseler ile geometrik çizgilerin bir arada kullanıldığı kombinasyonlar, floral desenli kıyafetler, özgün ve göz alıcı desenler adeta çocukların renkli dünyasının dışa vurumu. Kışın kasvetini alıp götüren parlak ve canlı renkli tasarımlar Sonbahar/Kış çocuk modasının vazgeçilmezlerinden.

Kız çocukları için çiçek ve geometrik desenli swing etekler, doğa ve hayvan motifli kırmızı, pembe, turuncu gibi canlı renklerin hakim olduğu kazaklar ve elbiseler bu kışın favorileri arasında.

Erkek çocukları için ise mavi, kahve ve kırmızının bir arada kullanıldığı örgü kazak ve montlar ön plana çıkıyor. “I’am A Super Star” ve “Stay Tuned for more Fun” yazılı tişörtlerle, mavi tonların hakim olduğu ekose tasarımlı pantolonlar, 2013 Sonbahar/Kış çocuk moda trendleri arasında yer alıyor. Ayrıca kış için çok rahat ve birbirinden özgün desenli ve tasarımda kaz tüyü mont ve ceketler, rahat ve tarzından ödün vermek istemeyen anne ve çocuklar için harika alternatifler sunuyor.

Renklizebra.com bu sezon da, canlı ve neşeli tasarımları, biraz vintage, biraz retro esintileri, yaratıcı ve sürpriz karakterleri ile herkesin gönlünü fethetmeye devam ediyor. Renklizebra.com, site üzerinden yapılan alışverişlerde aynı gün teslimat, koşulsuz değişim, ücretsiz iade gönderimi ve yüzde 100 güvenli alışveriş imkanı sunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!