Bu hafta vizyona giren filmler

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta vizyona giren filmler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2014 11:00

Birbirinden farklı hikayeleri ile 9 yeni film ve fragmanları...

Haberin Devamı

Bu hafta sinemalarda 9 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


UZAY KUVVETLERİ 2911

Bu hafta vizyona giren filmler

Uzayın dokuzuncu sektör adıyla bilinen tehlikeli ve henüz keşfedilmemiş kısmında bulunan bir nebulanın içinden gaz ve partikül örnekleri toplamak üzere Murat kaptan komutasındaki bilim adamlarından oluşan dört kişilik küçük bir mürettebat Albatros uzay istasyonundan Savarona uzay gemisiyle ayrılarak yola çıkarlar. Bu basit gibi görünen yolculukları onların yaşamla ölüm arasında kalacakları bir savaşın tam ortasına götürecektir. Bu savaşı kazanamazlarsa tüm güneş sistemi ve insan soyu da yok olacaktır. İşte bu savaşın kaderini Murat kaptan ve mürettebatının amansız mücadelesi belirleyecektir.

Yönetmen: Michael Şahin Derun

Oyuncular: Çetin Yeltekin, Rıza Gülmez, Gamze Demir

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SENİNLE YAŞIYORUM

Bu hafta vizyona giren filmler

Sarışın punk Daisy, İngiltere’nin kırsal bir bölgesinde yaşayan uzak akrabalarının yanına gönderilir. Önceleri içine kapanık yaşarken, çevresindekilerin cana yakınlığıyla ortama alışır ve yakışıklı Edmund ile romantik bir ilişkiye başlar. Ancak huzur dolu yaz günleri Avrupa’da giderek artan çatışmaların haberleriyle değişir. İngiltere acımasız bir askeri düzene geçerken, Daisy ve arkadaşları hayatta kalabilmek için saklanmaya ve mücadele etmeye başlarlar.

Yönetmen: Kevin Macdonald

Oyuncular: Saoirse Ronan, Tom Holland (II), Anna Chancellor, Corey Johnson, Darren Morfitt, Natasha Jonas

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


FRANK

Bu hafta vizyona giren filmler

The Soronprfbs grubu alternatif müzik dünyası için bile aykırı tiplerden oluşmuş bir gruptur. Güç bela ayakta duran grup, dengesiz ve karizmatik müzik dâhisi Frank’in etrafında toplanmıştır. Frank’in en ayırt edici özelliği kafasından hiç çıkarmadığı maskesidir. Grupta ona en yakın isim hırçın Clara’dır. Ana akım müziğin tam anlamıyla bir anti-tezi olan Clara ile birlikte grubun diğer üyeleri Nana, Moe-Tucker ve Baraque’dir. Daha sonra klavyeci olarak Jon da ekibe katılır.

Yönetmen: Lenny Abrahamson

Oyuncular: Michael Fassbender, Maggie Gyllenhaal, Domhnall Gleeson, Scott McNairy

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


OCAK AYININ İKİ YÜZÜ

Bu hafta vizyona giren filmler

Yıl 1962. Karizmatik Chester MacFarland ile eşi Colette herkesin imrendiği Amerikalı bir çifttir. Atina’da Rydal isimli tur rehberiyle karşılaşırlar. Rydal, genç, Yunanca konuşabilen bir Amerikalıdır ve bir yandan rehberlik yaparken, diğer yandan kadın turistleri dolandırmaktadır. Rydal, Colette’in güzelliğine ve Chester’ın zenginliğinden etkilenir. Ne var ki, MacFarland ailesinde her şey göründüğü gibi değildir.

Yönetmen: Hossein Amini

Oyuncular: Viggo Mortensen, Kirsten Dunst, Oscar Isaac, Daisy Bevan, Yiğit Özşener, Ozan Taş, Peter Mair, Omiros Poulakis

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DÜŞMAN

Bu hafta vizyona giren filmler

Adam, kız arkadaşı Mary ile olan ilişkisini bitirmek üzeredir. İkili bir gece film izlerken Adam, filmde küçük rollerden birinde yer alan bir adamın kendisine benzediğini fark eder. “Kopya”sı ile görüşmek için yanıp tutuşan Adam, hamile karısı Helen ile yaşayan Anthony’nin peşine takılır ve onu, karışık ve tehlikeli bir oyunun içine sürükler. Yalnızca bir tanesinin hayatta kalabileceği kimlikler ve ikililikler üzerine kurulmuş bir psikolojik gerilim.

Yönetmen: Denis Villeneuve

Oyuncular: Jake Gyllenhaal, Mélanie Laurent, Isabella Rosselini, Sarah Gadon

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GODZİLLA

Bu hafta vizyona giren filmler

Japon Toho Co. Ltd. şirketinin ikonik yaratımının destansı filmi yeniden çevrildi ve gösterime sunuldu. 1954 yılında, Japonya’daki Toho Co. Ltd. şirketi, 2. Dünya Savaşı’nın yıkımından çıktığında toparlanmaya çalışan bir ülkede, Ishiro Honda’nın çığır açan canavar filmi Godzilla’yı gösterime sundu. Japonya’da dev bir başarıya imza atan film, 60 yıl sonra, atom çağının korku ve dehşetini huşu uyandıran bir doğa gücüne, Godzilla’ya katarak ses getirmeye devam ediyor.

Yönetmen: Gareth Edwards (II)

Oyuncular: Aaron Taylor-Johnson, Bryan Cranston, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Sally Hawkins, Juliette Binoche, David Strathairn, Victor Rasuk

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


YASAK BÖLGE

Bu hafta vizyona giren filmler

Detroit’te, güzel günlerden kalma tuğla evler artık sadece en azılı suçlulara ev sahipliği yapmaktadır. Polis, şehrin geri kalanını korumak için bölgeyi devasa duvarlarla çevirmiştir. Polis Damien’in her günü mücadele ederek geçmektedir. Uyuşturucu mafyası lideri Tremaine, dürüst yaşamaya çalışan eski mahkum Lino’nun sevgilisini kaçırınca Damien, Lino’nun yardımını kabul eder. Şimdi ikisi birlikte, bütün şehri yok edebilecek sinsi bir plânı durdurmak zorundadır.

Yönetmen: Camille Delamarre

Oyuncular: Paul Walker, David Belle, RZA, Catalina Denis, Gouchy Boy, Carlo Rota, Ayisha Issa, Andreas ApergisFİLMİN

FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


İKSİR: DEDEMİN SIRRI

Bu hafta vizyona giren filmler

Hiç anlaşamayan iki kardeş Keremcem ve Buse, onların anlaşamamasına çok üzülen bir dede ve dedenin sihirli dünyasında geçen İksir filminde; iki kedi, bir köpek ve bir horozla yaşayan, icat ettiği bir iksir sayesinde tüm hayvanlarla konuşabilen dede (Oğuz Oktay) torunlarının sürekli kavga etmelerine çok üzülür ve onları bir araya getirmek için plan yapar. Keremcem ve Buse dedelerinin evlerine geldiklerinde baş başa iki gün geçireceklerinden habersizlerdir. Hayvanların onlara emanet edilmesi üzerine istemeyerek de olsa evde kalmak zorundadırlar. Fakat olaylar hiç de düşündükleri gibi gitmez. Dedenin eski asistanı Ökkeş (Bülent Şakrak) ve yardımcısı (Bülent Çolak) iksiri ele geçirmek için hain planlar yapmışlardır. Buse’yi kaçıran ikili başlarına aldıkları belayı tahmin bile edemezler ve soluksuz macera başlar.

Yönetmen: BİRKAN UZ

Oyuncular: Keremcem, Bülent Şakrak, Bülent Çolak, Cansu Tosun, Seda Güven, Oğuz Okyat

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


006 Kaçış

Bu hafta vizyona giren filmler

Ankara’da üniversite okumuş iki kuzen (Kaan ve Fikret) hayatlarını kazanabilmek adına geldikleri İstanbul’da şanssızlıklar ve başarısızlar yaşar, neticesinde parasız kalarak tekrar Ankara’ya, büyük kuzenleri Şoför Necdet’ in yanına dönme kararı alırlar. Parasızlıktan otostop çekerek Ankara’ya gitmeyi planlayan gençler’ in başı, yolda rastladıkları ve mecburen yolculuk yapmak zorunda kaldıkları Sanem yüzünden belaya girer. Aracına Kaan, Fikret ve Sanem’i alan İbrahim de belaya bulaşmış olur. Çünkü Sanem, İstanbul’un en büyük mafya liderlerinden Fahrettin’in sevgilisidir ve düğün için planlamaların yapıldığı bir dönemde, hesabına yatan 7 milyon TL ile kaçmaya çalışır. Peşine düşen mafyadan kurtulmaya çalışan dörtlü İzmit ve Bolu sokaklarını aşarak Ankara’ya gelir. Ankara’da ki mafya ve Emniyetin olaya müdahil olmasıyla ortalık iyice karışır ve birbirinden güzel aksiyon komedi doğar.

Yönetmen: Ferhat Alpözen

Oyuncular: Mehmet Emin Eren, Furat Emir, Serdar Tuğrul, Zelal Gündüz, Ümit Taşkın, Murat Köse, Bülent Sunar, Taner Tuncer, Dj 06 Metin, Serdar Taşdemir, Mustafa Yakar, Selçuk Şimşek, Bülent Ay

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!