Bu hafta vizyona giren filmler

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta vizyona giren filmler
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2014 11:00

Birbirinden farklı hikayeleri ile 5 yeni film ve fragmanları...

Haberin Devamı

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


KORKUNUN ADI: "AMMAR"

Bu hafta vizyona giren filmler

Adı; Ammar… Gerçekten korkacak, gerçekten irkileceksiniz… Çok korksanız da, filmin sonu gelmeden salonu terkedemeyeceksiniz. Çünkü Ammar sizi şaşırtacak…Türk sineması 100. yılında, korku filmleri başlığında önemli bir yapıma imza attı. Korku filmi meraklılarının yanısıra Türk sinemasında farklılık ve gerçeklik arayanları da salonlara çekecek olan Ammar, vizyona girmeye hazırlanıyor.

Yönetmen Özgür Bakar'ın senaryosunu Alper Kıvılcım'la birlikte yazdığı filmde kullanılan yaratık efektleri fragmanın çıkmasıyla türün meraklılarının dikkatini çekmeyi başardı. Ammar bugüne kadar korku sinemamızda yapılmış bütün filmlerin dışında bir yerde duruyor. Hem senaryosu hem de çekim teknikleri ve efektleri ile izleyiciyi şok etmeye hazırlanıyor.

Yönetmen: Özgür Bakar
Oyuncular: Duygu Paracıkoğlu, Eylül Su Sapan, Ozan Akbaba, Burak Sarımola, Dilşah Demir, Ufuk Şen, Nezahat Oynar

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


NON-STOP

Bu hafta vizyona giren filmler

Sürprizlerle dolu senaryosuyla 2014’ün merakla beklenen filmlerinden olan NON-STOP’ta Neeson, her yirmi dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks’ı canlandırıyor. Kimin suçlu kimin masum olduğunun bilinmediği ve herkesin bir şüpheli olabileceği bu uçakta Bill Marks 146 kişinin hayatını kurtarmak için savaşırkenkendini hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı büyük bir oyunun içinde buluyor. Non-Stop sıradan bir aksiyon filmi değil, tam bir adrenalin, merak ve heyecan fırtınası.

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Oyuncular: Liam Neeson, Julianne Moore, Anson Mount, Michelle Dockery, Lupita Nyong'o, Scoot McNairy

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


HAZİNE AVCILARI

Bu hafta vizyona giren filmler

“Bu hikâye diğerlerinden çok farklı bir bakış açısıyla İkinci Dünya Savaşını sunuyor.” Diyor paha biçilemeyen sayısız eserin kapalı tutulduğu yerin anahtarını taşıyan Claire Simone rolündeki Cate Blanchett. “Bu adamlar Savaştan daha yüksek bir ülkünün tahrikine kapılmış durumda. Dünyanın ihtişamlı müzelerinde çalışan, işlerini Hafife aldığımız insanlar böyle bir ekiple ve görevle karşımıza geliyor. Bu neredeyse imkânsız bir görev. Bir yandan da mantıksız: Asker olmayan birkaç adam cephede en ön sıraya giderek bir camı, duvarı ya da heykeli kurtarmak için komutanlardan bir binayı bombalamayı durdurmalarını istiyorlar. Tarihi korumak için bu yaptıkları sıra dışı, özverili bir hareket.”

Yönetmen: George Clooney
Oyuncular: George Clooney, Matt Damon, Bıll Murray, John Goodman, Jean Dujardın, Bob Balaban, Hugh Bonnevılle ve Cate Blanchett

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SOĞUK

Bu hafta vizyona giren filmler

Türkiye’nin sınır şehri Kars. Kafkas kültürünün sert ve acımasız ruhu yörenin soğuk iklimiyle uyum içindedir. Kışları çıkışsız bir şehre dönüşmektedir Kars. Üç Rus kız kardeş bir pavyonda çalışmaktadır. Hayatında karısından başka bir kadın bilmeyen bir tren yolu işçisi kızlardan en küçüğüne aşık olur. Her şeyi terk edecek kadar tutkuyla bağlanır kıza. İşçinin erkek kardeşi şehrin belalılarından biridir. Evlenip yuva kurmasına rağmen gece hayatını terk etmemekte bekar hayatını sürdürmektedir. O da 3 kız kardeşin etrafında dolaşmakta. Neredeyse her gece pavyonlarda, içkide eğlencededir. Ruslardan en küçüğü İrina’nın sadece birkaç günü kalmıştır ülkesine dönmeye. Bundan sonrası kızların ve yol işçisi aşığın istediği gibi gitmeyecektir. 

Yönetmen: Uğur Yücel
Oyuncular: Cenk Medet Alibeyoğlu, Ahmet Rıfat Sungar, Şebnem Bozoklu

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MAVİ RİNG

Bu hafta vizyona giren filmler

Kentli, orta sınıf, mazbut bir aile ortamında yetişmiş olan Doktor Pınar, Eskişehir Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak çalışmaktadır. Doktor Pınar, bir gece yarısı, çalıştığı hastanenin başhekimliğinin resmi görevlendirmesi ile kendisini askeri bir cipin içerisinde kent hapishanesine giderken bulur. Ancak Pınar’ın o gece ve takip eden gün boyunca yaşadığı olaylar, onun hayat ve toplumla kurulu (ve doğal yollardan olması gerektiği gibi kurulmuş olduğunu düşündüğü) bütün ilişkilerini baştan aşağı değiştirmesine yol açacaktır. İradesi dışında çıktığı bu yolculuk onun için hayatı, insanı ve devleti yeniden tanıma, görünür olana kuşku ile yaklaşıp gerçeği keşfetme yolculuğudur. Başlangıçta klasik ve sert bir hapishane hikâyesini andıran Mavi Ring’deki yolculuk, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayabileceğini anlatıyor.

Yönetmen: Ömer Leventoğlu
Oyuncular: Ezgi Çelik, Kemal Ulusoy, Nazmi Kırık, Şerif Şahinler, Sezgin Cengiz, Volkan Yıldız, Mehmet Aşkın, Bilal Bulut, Mirza Metin, Selahattin Taşdöğen

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!