Bu hafta vizyona giren filmler

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta vizyona giren filmler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2013 10:40

Beyaz perdede bu hafta yerini alan filmler ve fragmanları...

Haberin Devamı

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


VADİMDEKİ GÖZYAŞLARI (LA VALLEE DES LARMES)

Bu hafta vizyona giren filmler

Maryanne Zehil’in yönettiği ve Nathalie Coupal, Joseph Antaki, Nathalie Mallette ile Sophie Cadieux’in oynadığı Vadimdeki Gözyaşları (La Vallee Des Larmes), 12 Temmuz 2013’de Özen Film dağıtımıyla Codex Medya tarafından vizyona çıkarılıyor.

Yayıncı olan Marie, Lübnan’da mülteci kampında büyümüş Filistinli Ali hakkında bir belge alır. Kimin yazdığını merak eden Marie, Lübnanlı Joseph’den yardım ister. Farklı geçmişlerden gelen bu iki insan arasında garip bir ilişki doğar. Daha sonra Joseph birden kaybolur ve Marie geçmişe doğru bir yolculuğa çıkar. Bütün sırların çözümü küçük bir Lübnan kasabasındadır.

Yönetmen: Maryanne Zehil

Oyuncular: Nathalie Coupal, Joseph Antaki, Nathalie Mallette, Sophie Cadieux, Janine Sutto, Henri Chasse, Wafa Tarabey, Layla Hakim

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Haberin Devamı

KAHRAMAN UZAYLILAR (ESCAPE FROM PLANET EARTH)

Bu hafta vizyona giren filmler

Dünyadan çok uzak olan Baab gezegeninde yaşayan astronot Scorch Supernova, ulusal bir kahramandır ve gezegenin en yetenekli astronotu olarak nam salmıştır. Pek çok kurtarma operasyonunu başarıyla tamamlamış olan Scorch, müthiş yeteneklerini teknoloji ustası erkek kardeşi Gary ile birleştirince onların karşısında hiçbir güç duramaz.

BASA'nın yöneticisi ve kardeşlerin patronu olan Lena, tehlikeli bir gezegenden aldıkları bir çağrı neticesinde en başarılı olan iki ismi göreve gönderir. Scorch ve Gary için yeni ve heyecan verici bir görev başlamış olur. Görev sırasında Scorch'un Area 51 isimli bir bölgede tuzağa düşmesi işleri karıştırır. Acımasız düşmanları General Shanker tarafından kurulan bu tuzak Gary ve Scorch’u sonsuz bir maceranın içine atar…

Gary, gezegenine ve ailesine veda ederek kardeşini kurtarmak için yola çıkar.

Orijinal seslendirmesinde; Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, geçtiğimiz günlerde vefat eden kıymetli oyuncu James Gandolfini gibi isimlerin yer aldığı Kahraman Uzaylılar – Escape from Planet Earth’de heyecan bir saniye bile bitmiyor. Gerçek bir aile komedisi olan animasyonun 3D izleme seçeneği de izleyenleri filmin içine çekecek.

Haberin Devamı

Yönetmen: Callan Brunker

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


GENÇ ÇIRAKLAR (THE INTERNSHIP)

Bu hafta vizyona giren filmler

Shawn Levy’nin yönettiği ve Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne ile Max Minghella’nın oynadığı Genç Çıraklar (The Internship), 12 Temmuz 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Billy ve Nick, dijital dünyaya yeni adım atan eski kafalı iki satıcıdır ve işsiz kalmışlardır. Demode olmadıklarını, Google’da yapacakları stajda birbirlerinden zeki kolej çocuklarına ispatlamaları ve işe kalıcı olarak girmeleri gerekmektedir. Farklı ülkelerin teknoloji delisi kolej çocuklarına karşı yarışacaklar ve ihtiyaç duymanın en büyük buluş olduğunu kanıtlayacaklardır.

Yönetmen: Shawn Levy

Oyuncular: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Will Ferrel

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Haberin Devamı

BİR KADININ GÖZYAŞI (THERESE DESQUEYROUX)

Bu hafta vizyona giren filmler

Nisan 2012´de hayatını kaybeden, Fransız Yeni Dalgası’nın büyük yönetmeni Claude Miller´ın son başyapıtı, geleneksel aile değerlerine sıkışıp kalmış bir kadının zorlu günlerini kadın hakları mücadelesi, özgürleşme ve cinsel serbesti kavramları üzerinden anlatıyor. 1920´lerde Fransa´da Bordeaux yakınlarındaki Landes´da evlilikler ailelerin toprak paylaşımı üzerinden plânlanmaktadır. Thérèse Larroque da böylece Bayan Desqueyroux oluvermiştir ama çağına göre ileri fikirleri yerel göreneklerle çelişir. Evlendiği adama göre fazla akıllı olan Thérèse, boğucu evliliğinden kurtulmak ve hayatını doya doya yaşamak için aşırı yollara sapacaktır.

Haberin Devamı

Yönetmen: Claude Miller

Oyuncular: Audrey Tautou, Gilles Lellouche, Anais Demoustier, Catherine Arditi

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ZOR KAZANÇ (PAIN & GAIN)

Bu hafta vizyona giren filmler

Michael Bay’ın yönettiği ve Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Rob Corddry, Ken Jeong, Bar Paly ile Rebel Wilson’un oynadığı Zor Kazanç (Pain & Gain), 12 Temmuz 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

Film, 1990’ların Miami’sinde Amerikan Rüyası’nın peşine düşen ve korkunç biçimde yanlış giden bir suç girişimine karışan bir grup kişisel antrenörün inanılmaz ama gerçek hikâyesine dayanıyor.

Haberin Devamı

Yönetmen: Michael Bay

Oyuncular: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Ed Harris, Anthony Mackie, Tony Shalhoub, Rob Corddry, Ken Jeong, Bar Paly ve Rebel Wilson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BEYAZ SARAY DÜŞTÜ (WHITE HOUSE DOWN)

Bu hafta vizyona giren filmler

Columbia Pictures’ın “Beyaz Saray Düştü / White House Down” filminde, polis kuvvetlerinde görevli John Cale, (Channing Tatum) Başkan James Sawyer’ı (Jamie Foxx) korumak için Gizli Servis görevine başvurmuş ancak kabul edilmemiştir. Küçük kızını bu haber ile hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Cole, onu Beyaz Saray turuna götürür. Baba-kız Beyaz Saray’ı gezdikleri sırada, ağır silahlarla donanımlı ordu mensubu olmayan askerler tarafından Beyaz Saray kuşatılır. Kısa sürede büyük bir kaosun hakim olduğu ortamda, küçük kızını, başkanı ve ülkeyi kurtarmak için Cale’in zamana karşı yarışması gerekmektedir.

Yönetmen: Roland Emmerich

Oyuncular: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins ve James Woods

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


TATLI CADI LİLİ: MANDOLAN’A YOLCULUK (LILLY THE WITCH 2: THE JOURNEY TO THE MANDOLAN)

Bu hafta vizyona giren filmler

Almanya’da 1.2 milyon kişiyle büyük gişe başarısı yakalayan Lili ve Sihirli Kitabı’nın devam filmi “Tatlı Cadı Lili: Mandolan’a Yolculuk” geliyor!

İlk filmde süper güçleri olan bir cadıya dönüşüp dünyayı kötü büyücü Hieronymus’tan kurtaran sevimli cadı, serinin ikinci filminde kötülüklere karşı savaşmaya devam ediyor. Bu yeni bölümde Lili, Mandolan’a yolculuk yapıyor ve kralın yerine geçmeye çalışan Sadrazam Guliman’la mücadele ediyor. Guliman’ın kötü büyücüsü Abrash ise Lili’nin yolunu kesmek için onu kandırmaya çalışarak. Fakat herkesin unuttuğu şey var: bir cadıyı asla kandıramazsınız.

Bakalım Lili, kurnaz arkadaşı Musa ve beceriksiz ejderhası Hector ile Mandolan Krallığı’nı kötü büyücü Hieronymus’dan koruyabilecek mi?

Yönetmen: Harald Sicheritz

Oyuncular: Alina Freund, Tanay Chheda, Pilar Bardem, Ercan Durmaz

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!