Bu hafta vizyona giren filmler

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta vizyona giren filmler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 10:40

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Haberin Devamı

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


NEVA

Bu hafta vizyona giren filmler

Hacettepe Üniversitesi'nde enfeksiyon hastalıkları dalında ihtisas yaparken yaşadığı aşkı kaleme alan Ilgın Olut’un ilk kitabı NEVA, yıllar boyunca en çok satan kitaplardan biri oldu. 2000 yılında Dünya Aktüel Ödülleri En Çok Satan Roman Ödülü’nü alan NEVA, beyaz perdeye aktarıldı. Senaryosunu Ilgın Olut ile birlikte yazan Can Arca, filmin yönetmenliğini de Birkan Uz ile birlikte üstlendi.

Filmde “Neva”yı Acı Hayat , Emret Komutanım, Gümüş, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Serçe, Papatyam, Uygun Adım Aşk, Yamak Ahmet gibi dizilerde rol alan Başak Parlak canlandırdı. “Ilgın” rolünü ise Derin Sular, Uçurum gibi dizilerde başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken, şimdilerde ise Benim Hala Umudum Var dizisinde başrolü üstlenen Şükrü Özyıldız oynadı. Çekimleri Ankara'da gerçekleştirilen filmin konuk oyuncuları arasında Bedia Ener, Levent Özdilek, Nergis Kumbasar, Ahmet Uz gibi tecrübeli oyuncular ile müzisyen Kenan Vural gibi isimler de yer aldı.

Yönetmen: Can Arca ve Birkan Uz

Oyuncular: Şükrü Özyıldız, Başak Parlak, Levent Özdilek, Bedia Ener, Ahmet Uz, Nergis Kumbasar, Sinem Burcu Kalaycı, Kenan Vural, Tuna Velibaşoğlu

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KARANLIK ŞERİT: MOBİUS

Bu hafta vizyona giren filmler

Rus gizli servis ajanı olan Gregory Lioubov (Jean Dujardin), önemli bir işadamının eylemlerini izlemek için Monaco’ya gönderilir. Bu görevin bir parçası olarak yetenekli finans uzmanı olan Alice (Cécile De France) ekibe dâhil edilir. İhanetinden şüphe duyulmasına rağmen Gregory altın kuralı bozar ve kendisi de gizli ajan olan Alice ile ilişkiye girer. Aralarında doğacak bu imkânsız tutkunun sonu ise onları entrika dolu bir maceraya sürükleyecektir.

Yönetmen: Éric Rochant

Oyuncular: Jean Dujardin, Cécile De France, Tim Roth, Emilie Dequenne

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ARINMA GECESİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Her yıl bir gece, sonuçlarına katlanmadan her türlü suçu işleyebilseydiniz ne yapardınız? Bir ailenin tek bir gecede yaşadıklarını ele alan spekülatif gerilim türündeki Arınma Gecesi (The Purge) filminde dört kişi, tehlikelerle dolu dış dünyanın evlerine zorla girdiğinde ne kadar ileri gidecekleri konusunda sınanacaktır.

Suçun kol gezdiği ve hapishanelerin dolup taştığı Amerika'da hükümet, her yıl cinayet de dahil her türlü suç eyleminin yasal olmasına 12 saatliğine izin vermektedir.

Polis aranamaz. Hastaneler yardıma ara verir. Halkın, kendisini ceza yoluyla düzene koyduğu bir gecedir. Şiddetin ve suçun her yeri sardığı bu gecede bir aile, bir yabancı kapılarını çaldığında kim olacaklarının kararıyla mücadele edecektir.

Yıllık Arınma Gecesi sırasında James Sandin'in (Ethan Hawke) güvenlikli evine davetsiz bir misafir zorla girdiğinde bir aileyi parçalamakla tehdit eden bir dizi olayı başlatır. Şimdi geceyi saklandıkları canavarlara dönüşmeden geçirmek James'e, karısı Mary'ye (Lena Headey) ve çocuklarına bağlıdır.

Yönetmen: James DeMonaco

Oyuncular: Ethan Hawke, Lena Headey, Rhys Wakefield, Max Burkholder, Adelaide Kane

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


TURBO

Bu hafta vizyona giren filmler

David Soren’in yönettiği ve Ali Hekimoğlu, Murat Aydın ile Kadir Çermik’in seslendirdiği animasyon film Turbo, 13 Eylül 2013’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Geçirdiği çılgınca kazanın O’na mucizevi güçler kazandırmasının ardından Turbo, sıra dışı bir amaç için yolculuğa çıkar: Ünlü yarış pilotu Çılgın Gagne’yle kapışmak. Sokaklarda tanıştığı bir salyangoz çetesinden de yardım gören ufaklığımız hiçbir hayalin gerçekleşmeyecek kadar büyük, hiç kimsenin de onları gerçekleştiremeyecek kadar küçük olmadığını ispat için yüreğini ortaya koyar.

Yönetmen: David Soren

Seslendirenler: Ali Hekimoğlu (Turbo, Murat Aydın (Çet), Kadir Çermik (Tito)

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BU NASIL AİLE

Bu hafta vizyona giren filmler

David, uyuşturucu satıcısıdır. Zulasını kaptırınca Brad’e borçlanır. Durumunu düzeltmek için Brad’in mallarını Meksika’dan getirmelidir. Rose, Kenny ve Casey’yi kendiyle birlikte hareket etmeye ikna eder. Sahte bir eş, iki çocuk ve David’den oluşan “Miller ailesi” 4 Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola çıkarlar.

Yönetmen: Rawson Marshall Thurber

Oyuncular: Jennifer Aniston, Jason Sudekis, Emma Roberts, Nick Offerman

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ŞEYTAN-I RACİM

Bu hafta vizyona giren filmler

İstanbul’da Üniversitede okuyan iki ev arkadaşı Emrah ve Salih’in hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu merakla sonsuza kadar değişir.

Cin’ler âleminin ürkütücü varlıklarını kendi emri altına alarak isteklerini gerçekleştirmeleri için kullanmak isteyen Salih ve hiçbir şeyin farkında olmayan ev arkadaşı Emrah kendini bir anda bu korkunç döngünün içinde bulurlar. Emrah’ın hiç huzuru kalmamıştır. Her gece şiddetini daha da artıran kâbuslar ve ürkütücü olaylar zinciri başlar.

Yönetmen: Arkın Aktaç

Oyuncular: Altan Gördüm, Uğur Güneş, Ertunç Uygun, Ufuk Aşar, Ayşe Tunaboylu

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!