“Bremen Mızıkacıları” sahnede!

Güncelleme Tarihi:

“Bremen Mızıkacıları” sahnede
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 10:12

Hayallerinin peşinde giden dört arkadaş.

Haberin Devamı

Grimm Kardeşler’in yazdığı, Atilla Oğul Tekin’in yönettiği Bremen Mızıkacıları adlı çocuk tiyatrosunun uyarlamasını Ali Meriç’in yapıyor. Ozan Sönmez, Metin Tunalı, Serap Odabaşı, Batuhan Terzi, Ayşe Demirel, Hasan Ballıktaş, Berat Aydoğan’nın oynadığı bu klasikleşmiş oyunu izlerken çok eğleneceksiniz. Meraklıları 29 Ekim Cumartesi günü, Ankara’daki Maltepe Park AVM Çağlar Kültür Merkezi’nde bu oyunu seyredebilirler.

Bremen Mızıkacıları, dört hayvanın duygusal ve naif bir hikâyesidir. Yaşlı bulunduğu için sahibi tarafından artık yem verilmeyen yorgun eşeğin en iyisi buralardan gitmek diyerek başladığı yolculuğuna sahibi tarafından yine yaşlandığı için istenmeyen köpeğin katılmasıyla masal başlar. İki yaşlı hayvan Bremen’de şarkıcı olmak için yola koyulurlar ve bir yandan da şarkı söylerler.

Haberin Devamı

Yolda karşılarına yaşlandığı için fare tutamayan ve bu yüzden farelerin alay konusu olmaktan bıkmış bir kedi çıkar. Kedi de Bremen’de şarkıcı olma hayalini sever ve onlara katılır. Bir süre sonra ise karşılarına sahibi tarafından kesileceğini öğrenen telaşlı bir horoz çıkar. Canını kurtarmak isteyen horoz da kurtuluşu Bremen’e gitmekte bulur. Bremen’de şarkıcı olma hayalini sever ve onlara katılır. Bir süre sonra ise karşılarına sahibi tarafından kesileceğini öğrenen telaşlı bir horoz çıkar. Canını kurtarmak isteyen horoz da kurtuluşu Bremen’e gitmekte bulur.

www.caglarcocuktiyatrosu.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!