Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Güncelleme Tarihi:

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2014 23:59

Bu renkli etkinliklerle çocuklar tam bir bayram yaşayacak!

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlanacak. Türkiye’nin farklı yerinde gerçekleşecek birçok etkinlikle çocuklar tam bir bayram yaşayacak. Peki, nerede hangi etkinlikler var? Sizler ve çocuklarınız için araştırdık. 


KELOĞLAN SÜMERPARK’TA!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Denizli’de bulunan alışveriş merkezi Sümerpark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde çocuklar için özel bir etkinlik hazırladı.

Sümerpark Alışveriş Merkezi’nin 23 Nisan’da çocuklara güzel bir sürprizi var: Keloğlan Masalları Müzikali! Geleneksel masal kahramanı Keloğlan, 23 – 24 Nisan 2014 tarihlerinde Sümerpark AVM’de çocuklarla buluşacak.

Sümerpark Alışveriş Merkezi Yemek Katı’nda sahnelenecek Keloğlan Masalları Müzikali, kahramanları, şarkıları, dansları, heyecanlı konusu ve göz alıcı dekoruyla çocukları mutlu edecek. Gösteri 12.00, 13.00, 14:00, 15:00, 16:00 ve 17.00 saatleri olmak üzere günde altı kez yapılacak.

Ayrıca alışveriş merkezinde etkinlikte 12.00 - 17.30 saatleri arasında Bilgecan Dede’nin evi sergiye açık olacaktır.

Program

• 12.00 – 12.40 Faaliyet Masaları Programı
• 13.00 – 13.30 Sahne Gösterisi
• 14.00 – 14.40 Faaliyet Masaları Programı
• 15.00 – 15.30 Sahne Gösterisi
• 16.00 – 16.40 Faaliyet Masaları Programı
• 17.00 - 17.30 Sahne Gösterisi

Ücretsiz etkinliğe tüm çocuklar davetli!


MİNİK GURMELER ZORLU CENTER’DA BULUŞACAK

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

23 Nisan coşkusunu mutfağın büyülü dünyasında geçirmek isteyen çocuklar, Minik Gurmeler Mutfak Atölyesi’nde buluşacak. Zorlu Center PSM’de düzenlenen etkinlikte, minik gurmeler hem el becerilerini geliştirecek hem de birbirinden lezzetli tarifleri pişirecek.

Ana fuayede gerçekleşecek olan ve çocukların aileleriyle birlikte katılacağı Minik Gurmeler Mutfak Atölyesi'nde, geleceğin gurme adayları hem el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirecek hem de birbirinden lezzetli tarifleri pişirecekler. Çocuklara özel ekipmanlarla ve alanında uzman bir mutfak şefinin danışmanlığında gerçekleşecek etkinlikte çocuklar ayrıca şef tarafından verilecek mutfak sertifikalarının da sahibi olacaklar.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı mutfağın büyülü dünyasında tecrübeli şef eşliğinde keşfetmek isteyen tüm çocuklar, Minik Gurmeler Mutfak Atölyesi'ne aileleriyle birlikte katılabilirler.

Tarih: 23 Nisan 2014
Saat: 13.00-15.00
Yer: Zorlu Center PSM

Katılım ücretsizdir.


ÇOCUKLARI MASAL KAHRAMANINA DÖNÜŞTÜREN KUTLAMA

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Zorlu Center AVM, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Disney dünyasının kapılarını çocuklar için aralıyor. 23 – 27 Nisan tarihleri arasında kurulacak Disney Prenses Şatosu, Kaptan Amerika temalı etkinlik alanı ve birçok atölye ile çocuklar eğlenirken öğreniyor.

Zorlu Center AVM, çocuklar için en eğlenceli çekim merkezi olma iddiasıyla 23-27 Nisan tarihlerinde Disney Prenses Şatosu kuruyor ve alışveriş merkezinde 11.00 – 19.00 saatleri arasında şatoyu ziyarete gelen kız çocuklarını hayallerindeki prensese dönüştürüyor. Seçecekleri bir Disney Prensesi’nin kostümünü giyen; saç ve makyajları profesyonel uzmanlar tarafından yapılan Zorlu Center AVM’nin minik ziyaretçilerine, bu unutulmaz günün hatırası olarak fotoğraf çektirme fırsatı sunulacak. Disney Prensesleri’nin de yer alacağı bu çok özel etkinlik için Zorlu Center AVM’yi 23 ve 24 Nisan’da ziyaret eden minikler Disney Prensesleri’nin müzikal dans gösterilerini izleme ve prenseslerle tanışma şansına da sahip olacak.

Zorlu Center AVM erkek çocuklar için ise Marvel’in efsane süper kahramanı Kaptan Amerika temalı bir aktivite alanı kuruyor. Orijinal Marvel temasıyla kurulan bu alanda çocuklara Kaptan Amerika’nın çok özel oyuncaklarıyla oynayıp karakterin 3 boyutlu görseliyle fotoğraf çektirme imkanı da sunulacak. 23-27 Nisan tarihlerindeki etkinliklerde ayrıca, minikler de boyama ve karton atölyeleri ile el becerilerini geliştirebilecek.

Tarih: 23 – 27 Nisan 2014
Yer: Zorlu Center AVM
Saat: 11.00 – 19.00


KOZZY’DEN ÇOCUKLARA TİYATRO ŞENLİĞİ!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Kozzy AVM 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel tiyatro şenliği düzenliyor. Tiyatro Mie tarafından sahnelenecek oyunlar, çocuklara eğlence dolu dakikalar sunuyor.

23 Nisan günü Kozzy AVM’deki Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi’nde, Tiyatro Mie tarafından sahnelenecek oyunlar, küçükler için unutulmayacak birer anı olacak. Çocukların en sevdiği masallardan olan Bremen Mızıkacıları ile Sihirli Fasülyeler’i sahneye taşıyacak olan oyunların kampanya biletleri ise stoklarla sınırlı bulunuyor.

Çocukların en sevdiği alışveriş merkezi Kozzy, eğlendirirken eğiten aktivitelerine yenilerini ekleyerek, küçüklerin kocaman dünyasına yepyeni renkler katmaya devam edecek.

Tarih: 23 Nisan 2014
Yer: Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan Sahnesi

Program

13.00 - Bremen Mızıkacıları
15.00 – Sihirli Fasulyeler


KEREMCEM, ŞARKILARINI ÇOCUKLAR İÇİN SESLENDİRECEK!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Müzik kariyerinin yanında oyunculuğu ile hayran kitlesini genişleten Keremcem, 23 Nisan Çarşamba günü Optimum Outlet İstanbul’daki imza gününde hayranlarıyla buluşacak.

Kendi adını taşıyan son albümünün, en yeni video klip çalışması “Razı Olmaktır Aşk” ile listelere hızlı bir giriş yapan Keremcem, yeni dizisinden sonra İstanbul Anadolu Yakası’ndaki ilk imza gününde, 23 Nisan Bayramı nedeniyle en sevilen şarkılarını da özellikle çocuklar ve gençler için seslendirecek. Yeni dizisi “O Hayat Benim” ile televizyon ekranlarından seyircilerine yeniden merhaba diyen ünlü sanatçı, imza gününde hayranlarıyla bol bol sohbet edip imza dağıtacak. Optimum Outlet İstanbul’da saat 17.00’ye kadar sürecek olan Keremcem imza günü etkinliği, tüm ziyaretçilere açık olacak.

Tarih: 23 Nisan 2014
Saat: 15.00 – 17.00
Yer: Optimum Outlet İstanbul


ÇOCUKLAR HAYALLERİNDEKİ LEZZETLERİ YARATIYORLAR

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Holiday Inn İstanbul City, çocuklara 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne şef olma fırsatı sunuyor. Holiday Inn İstanbul City’nin 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 13.00-15.00 arasında düzenleyeceği aktivitede minik şefler, mini pizza ve kurabiye yaparak lezzetine doyamayacakları bir heyecan yaşayacak.

Çocuklar Holiday Inn İstanbul City’de çeşit çeşit malzemeler kullanarak, kendi hayallerindeki lezzeti yaratma imkanı bulacaklar. Hazırladıkları mini pizza ve kurabiyeleri tadıp sonrasında yanlarında götürebilecek olan çocuklar, Holiday Inn Istanbul City’nin kendileri için hazırladığı aşçı önlüklerine ve sertifikaya da sahip olabilecekler. Minik aşçılar birbirinden lezzetli tatları yaratırken velileri de Holiday Inn’in ana restoranında açık büfe öğle yemeği yiyerek keyifli bir gün geçirebilecekler.

Yer: Holiday Inn İstanbul City, Topkapı
Tarih: 23 Nisan 2014 Çarşamba
Saat: 13:00-15:00
Rezervasyon: 0212 530 99 00

Katılım 5-12 yaş grubu için ve 20 kişi ile sınırlıdır.


ÇOCUKLARA 23 NİSAN’DA TİYATRO SÜRPRİZİ

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Kanyon, 5 – 11 yaş arası tüm çocukları 19 – 27 Nisan tarihleri arasında Kanyon Cinemaximum Salon 7’de gösterilecek olan ve özel olarak hazırlanan çocuk oyunu “Cesur Karabatak”ı izlemeye davet ediyor.

BKM ve Kelebek Yapım ortak yapımcılığında blacklight gösteri tekniği ile Kanyon’a özel olarak hazırlanan çocuk oyunu “Cesur Karabatak”; daha önce hiç kimsenin dalmadığı kadar derinlere dalmanın hayalini kuran, denizin en derinlerini görmek isteyen Cesur Karabatak’ın arkadaşlığı, yardımlaşmayı ve cesareti anlatan renkli öyküsünü anlatıyor.

Yolculuğu boyunca Cesur Karabatak’ın kaplumbağa, denizanası, ahtapot, uçanbalık, denizatı ve istiridye gibi pek çok canlıyla karşılaştığı maceraları birlikte yaşamak ve bu fantastik şöleni kaçırmamak için 5-11 yaş arasındaki tüm çocukları 19-20-23-24-26-27 Nisan tarihlerinde 12:00, 14.00 ve 16:00 saatlerinde Kanyon Cinemaximum Salon 7’ye davet ediyoruz.

Tarih: 19-20-23-24-26-27 Nisan 2014
Yer: Kanyon Cinemaximum Salon 7
Saat: 12.00, 14.00 ve16.00
Rezervasyon: 0212 317 53 30

Etkinlik ücretsizdir.


IMAGİNARİUM’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Bayramda çocukların yüzünü güldürmek isteyen Imaginarium, ayrıca Akasya AVM Imaginarium’da 15:00 ile 17:00 saatleri arasında düzenleyeceği Kukla Tiyatrosu ile de 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı keyifli bir etkinlikle karşılayacak.

Çocukların gülen yüzleridir Bayram, büyümek için gün sayan miniklerin çocuk olmaktan belki de en mutlu oldukları anlar Bayramların büyüsünde saklıdır. Oyun ve çocuk eğitimi alanında lider İspanyol markası Imaginarium, yeni koleksiyonu ile çocuklarına unutulmayacak bir bayram hediyesi vermek isteyen ailelerin bir numaralı tercihi olacak.

Imaginarium’un yeni koleksiyonunda çocuklar, oyun oynamak ve deneyimlemek için birçok fırsat bulabiliyor. Yeni koleksiyonlardaki ürünler, farklı alanlarda oyun oynarken çocuklarda bir ya da birden fazla beceriyi uyarmak amacıyla Keşfetme Ekibi, Teknoloji Köşesi, Müzik Odası, Sahne Sanatları ve Deney Laboratuvarı gibi gruplara ayrılıyor.

Tarih: 23 Nisan
Saat: 15:00 – 17:00
Yer: Akasya AVM Imaginarium


TAŞ DEVRİ KASABASI’NIN KAHRAMANLARI PROFİLO AVM’DE!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Profilo Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da kapsayan 9 günlük aktivitesi ile en sevilen çizgi film kahramanlarını Taş Devri Kasabası’nda çocuklarla buluşturuyor. Bol eğlence sunan etkinlik, çocuklara Çakmaktaşların evine misafir olma imkanı sunuyor.

19-27 Nisan 2014 tarihleri arasında Taş Devri kasabasına gelen çocuklar; kurulacak Taş Devri oyun alanında Bambam sopasıyla köstebek oyunu oynayacak, Çakıl dansı yapacak, Fred ve Barney’in araçları ile yarış yapma şansı bulacak, Fred ve Barney’in her Cuma akşamı klasikleşen bowling oyununu oynayarak hem eğlenecek hem de hediyeler kazanacaklar.

Çocuklar Taş Devri Evi’ne konuk olacak

Profilo Alışveriş Merkezi’nde yer alan Taş Devri etkinliğinde çocuklar Çakmaktaşların 3 boyutlu evine misafir olacak ve eğlenceli zaman geçirme imkânı yakalayacaklar. Ayrıca, çocuklar Taş Devri çizgi filmini izleyecek, Dino’nun kuyruğunda kayarak eğlenceli dakikalar geçirirken bir yandan da Taş Devri ailesiyle fotoğraf çektirme şansı yakalayacaklar.

Tarih: 19 – 27 Nisan 2014
Saat: 12.00 – 20.00
Yer: Profilo Alışveriş Merkezi
Ayrıntılı Bilgi İçin: 0212 216 44 00


ARI MAYA ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Next Level AVM, çocuk karnavalı ile sevimli çizgi film karakteri Arı Maya’yı çocuklarla buluşturuyor. 19 – 27 Nisan tarihleri arasında Ankara’da ilk kez gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı, hem 23 Nisan hem de bahar coşkusunu yaşatacak keyifli dakikalar sunuyor.

AVM MFI Partners tarafından yönetilen Next Level AVM’de 19 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı ile çocuklar baharı karşılayacak. Next Level AVM Podyum Kat’ta kurulacak Arı Maya Çocuk Karnavalı’nda, çocuklar Arı Maya ile çiçek ekme, sek sek oyunu, hedef vurma ve Arı Maya ile dans etme şansını yakalayacak. Çiçeklerle taç yapımını da öğrenecek çocuklar yaptıkları taçlar kendilerine hediye edilecek. Hikâyesi ile çocuklara doğanın tüm güzelliklerini anlatan ve sevdiren Arı Maya ile fotoğraf çektirme imkânına da sahip olacak çocuklar, karikatürist sanatçısının çizimleriyle de keyifli anlarını unutulmaz kılabilecek.
Next Level AVM’de 19 – 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Arı Maya Çocuk Karnavalı’nda 12.00 – 18.00 saatleri arasında düzenlenecek. Yaklaşık bir saat süren ve 35 çocuğun yer alacağı etkinliklere katılmak isteyenler Arı Maya standına gelerek, katılabilecekleri saatle ilgili rezervasyon yaptıracak.

Sürpriz şovlarla keyifli bir hafta geçirecek çocuklar Next Level AVM Podyum Kat’ta kurulacak, pamuk şeker, popcorn ve meyve stantlarında en sevdikleri tatları denerken, dileyenler ise balonlarla süslü alanda özgürce eğlenebilecek.

Tarih: 19 – 27 Nisan 2014
Saat: 12.00 – 18.00
Yer: Next Level AVM, Ankara


ÇOCUKLAR UNUTULMAYACAK BİR 23 NİSAN YAŞAYACAK

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Nesin Vakfı’nda gerçekleşecek 23 Nisan şenliğinde birçok aktivite, müzik ve performans gösterisi ile çocukların yüzleri gülecek.
Amacı, eğitim olanaklarından yoksun çocukların, tükettiğinden çok üreten, toplumsal sorumluluğu olan, özgüvenli ve özverili, kendini sürekli geliştiren, kendine ve dünyaya eleştirel gözle bakan, topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olan Nesin Vakfı 23 Nisan’da da çocukların yanında.

Çocuklar kendi bayramlarının tadına doyasıya varacaklar

Nesin Vakfı’nda gerçekleşecek 23 Nisan şenliğinde çocuklar, çocuk olmanın keyfine varacak. Çeşitli müzik gruplarının performansları, perküsyon sanatçıları ile ritim çalışmaları, dans ve pandomim gösterileri, yüz ve duvar boyama, çimlerin üzerinde resim, seramik yapma, çiçek dikimi gibi etkinlikler, satranç oynama, basketbol, futbol gibi spor aktiviteleri ve karikatür atölyesi gibi bir çok farklı seçenek ile çocuklar tüm gün boyunca aktif bir şekilde eğlenecekler. Özgürce oyunlar oynayacak çocuklar rengarenk balonların, uçurtmaların, sabun köpüğünün ve palyaçoların cazibesinden kendilerini alamayacaklar.Çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan bayramı yaşatmayı hedefleyen Nesin Vakfı miniklere küçük hediyeler de verecek. Vakıfta kurulacak geniş sahnede yetenekli çocukların performanslarını izlemek de mümkün olacak. Ayrıca dileyen dilediği gibi dans edecek.

Adres: Nesin Vakfı, Gökçeali Köyü Yolu, No:128, Gökçeali Köyü, Çatalca-İstanbul


ÇOCUKLAR ‘NİNJA’ OLMANIN KEYFİNİ ÇIKARACAKLAR

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi sevilen Ninja kahramanlar Leonardo ve Raphael’i çocuklarla buluşturuyor. Tüm çocukların ücretsiz katılabilecekleri etkinlik 19-20 Nisan, 12.00-18.00 saatleri arasında Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi’nde!

23 Nisan etkinlikleri kapsamında ünlü Ninja Karavan’ının da yer alacağı aktivitede çocuklar; “Ninja Olmak” için workshopa katılacak, Leonardo ve Raphael ile tanışacak ve fotoğraf çektirebilecekler. Fotoğrafların anında hediye edildiği etkinlikte çocuklar Ninja olmanın keyfini yaşayacaklar. Etkinlikte dağıtılacak göz bantları da Ninja Kaplumbağalar’dan onlara hediye.

Uzun yıllardır çok sevilen Ninja Kaplumbağalar karakterleri Donatello, Michelangelo, Leonardo ve Raphael yenilenmiş temaları ve son teknoloji ile üretilen yeni çizgi filmi ile çocukların en sevdiği karakterler olmaya devam ediyor.

Tarih-saat: 19-20 Nisan 12.00-18.00
Yer: Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi
Adres: FSM Bulvarı İnönü Mahallesi 1695 Cadde Batıkent / Yenimahalle


AKBANK SANAT’TAN ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı kapsamında, 24 – 26 Nisan tarihleri arasında birbirinden renkli birçok etkinlik düzenliyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek etkinlikler, yaratıcı atölye çalışmalarından dramaya kadar birçok alanda eğlenceye davet ediyor.

Konusunda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek Akbank Sanat 23 Nisan Etkinlikleri ile çocuklar suluboyadan yaratıcı dramaya, oyuncak heykelden mozaiğe, linol baskıdan oyuna birbirinden eğlenceli atölyeleri ile keyifli vakit geçirirken, aynı zamanda da öğrenme fırsatı bulacaklar. Yaratıcı dans dersleri, anne babaları ile birlikte katılabilecekleri dans atölyesi ve “Çocuklar İçin Çağdaş Sanat” başlığı altında gerçekleşecek çağdaş sanat atölyesi ise, miniklere sanatla iç içe olacakları ve kendi yeteneklerini keşfedebilecekleri yepyeni bir dünyanın kapılarını aralama fırsatı sunacak.

Sarkis Su İçinde Suluboya Atölyesi (6-12 yaş)

24 Nisan 2014, Perşembe - 11.00 - 12.00
25 Nisan 2014, Cuma - 11.00 - 12.00
26 Nisan 2014, Cumartesi - 11.00 - 12.00

Yaratıcı Drama Atölyesi (9 – 12 Yaş)

24 Nisan 2014, Perşembe - 12.30 - 14.00
25 Nisan 2014, Cuma - 12.30 - 14.00
26 Nisan 2014, Cumartesi - 12.30 - 14.00

Oyuncak Heykel Atölyesi (7-14 yaş)

24 Nisan 2014, Perşembe - 16.30 - 18.00
25 Nisan 2014, Cuma - 14.30 - 16.00

Ailece Mozaik Atölyesi ( 7-14 yaş)

25 Nisan 2014, Cuma - 16.30 - 18.00
Linol Baskı Atölyesi (9-14 yaş)
24 Nisan 2014, Perşembe - 14.30 - 16.00

Çocuklar İçin Çağdaş Sanat Programı / "Bu Sayfa Bilerek Boş Bırakılmıştır" Sergisi (9-14 yaş)

26 Nisan 2014, Cumartesi - 14.30 - 16.00

Sanatın Yapı Taşı: OYUN

26 Nisan Cumartesi - 16.30-17.30

Çocuklara Özel Yaratıcı Dans Dersleri

24 Nisan 2014, Perşembe
25 Nisan 2014, Cuma
26 Nisan 2014, Cumartesi

7-9 yaş - 11.00 - 12.00
4-6 yaş - 12.30 - 13.15
10-12 yaş - 13.30 - 14.30

Çocuk Dans Atölyesi

24 Nisan 2014, Perşembe
25 Nisan 2014, Cuma
26 Nisan 2014, Cumartesi
3-5 yaş - 15.00 – 16.00
6-8 yaş - 16.00 – 17.00 


ÇOCUKLARIN SEVGİLİSİ PEPE, 23 NİSAN’DA ANKARA’DA!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Ankara’nın yeni yaşam merkezi Taurus AVM'de ünlü Müzisyen Senem Diyici yönetiminde bir süredir ritim eğitimi alan çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda konser verecek.

Etkinlikleriyle fark yaratan Taurus AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hafta boyunca çocuklara unutamayacakları anlar yaşatacak. Projeleri Fransa Kültür Bakanlığı tarafından 20 yıldır desteklenen Müzisyen Senem Diyici’nin yönetiminde yaklaşık 2 aydan beri ücretsiz kurs alan çocuklardan oluşan "Ritim Korosu", eğitimlerini 23 Nisan günü saat 17.00'de verecekleri Türk müziği ve marşlardan oluşan konserle sonlandıracak.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, 20 küçük müzisyenden oluşan Ritim Korosu’nun özel olarak hazırladıkları alanda hafta sonu yaptıkları çalışmalarının ilgiyle izlendiğini belirterek, şunları söyledi:

‘’Taurus çocuklarını Senem Diyici gibi değerli bir müzisyenle tanıştırdığımız, birlikte çalışma fırsatı sağladığımız için son derece mutluyuz. Kısa zamanda herkesin AVM’si haline gelen Taurus, dijital oyunları ve eğlenceli etkinlikleriyle çocukların vazgeçemedikleri yaşam alanı oldu. Böyle önemli bir günde onlara en güzelini hazırlamak için büyük çaba sarf ettik. Taurus’ta çocuklarımızı unutamayacakları dolu dolu bir bayram bekliyor.”


23 NİSAN VİALAND’DE KUTLANIYOR!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Vialand Tema Park, “Eğlenirken Öğreniyoruz” projesi ile 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 39 ilçedeki öğrenci, öğretmen ve refakatçilerden oluşan toplam 3 bin 500 kişinin Vialand Tema Park’ı ziyaret edecek. Çocuklar, eğlence ünitelerinde hem eğlenecek hem de Fatih’in Rüyası ünitesinde İstanbul’un fethini canlı izleme imkanı bulacak.

Fatih'in Rüyası ünitesi, 1 Nisan'da yapılan yeni sezon açılışıyla birlikte hizmete girdi. 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Fatih'in Rüyası ünitesi Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethini, robot heykellerle birlikte ziyaretçilere yaşatıyor. Saatte 1000 kişiye İstanbul'u yeniden fethetme imkanı sağlayan Fatih'in Rüyası ünitesi 4 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Ünitede 1000 metreküp su ve gerçek boyutta 146 adet insanımsı robot kullanıldı. Ünite içinde ayrıca 8 adet hareketli dekor, 14 metre uzunlukta ve 9 metre yükseklikte 2 adet gemi, 12 metre uzunlukta suya inen gemi dekoru da mevcut.

Müzikleri Can Atilla tarafından bestelenen ünitede Fatih’in konuşmalarını ise Burak Sergen seslendiriyor. 30 eğlence ünitesinin bulunduğu VIALAND Tema Park'ta aynı anda 15 bin kişi sınırsız eğlence yaşayabiliyor.

SüngerBob ve Kaşif Kız Dora VIALAND’de

Çocuklar kadar yetişkinler tarafından da ilgiyle takip edilen SüngerBob’un denizaltı macerası da VIALAND Tema Park’ta... En iyi animasyon, en iyi ses düzenlemesi gibi birçok alanda 9 Emmy ödülü sahibi SüngerBob’un 4 boyutlu simülasyon gösterisi, uluslararası 26 farklı ödüle de sahip.

Dünyada anaokulu çağındaki çocukların en çok ilgi gösterdiği karakterlerden olan Kaşif Kız Dora ile 4 boyutlu sinema keyfi de VIALAND Tema Park'ta yaşanıyor.

Dev balon şovu!

Dünya çapında üne kavuşmuş olan ve her yaştan hayran kitlesine sahip Bruce Airhead de bu yıl VIALAND Tema Park’ta yapacağı gösterilerle ilgi odağı olacak. İlk kez VIALAND Tema Park ile Türkiye'ye gelen Bruce Airhead, dev bir şişme balonla büyüleyici şovlar yapıyor.

Eğlence hiç durmayacak!

VIALAND'de 23 Nisan'ın her dakikası eğlenceli geçecek. VIALAND Tema Park'ın girişinden itibaren Kaptan Gaga, Kaşif Dora ve SpongeBob maskotları da park içinde gezerek çocukları çizgi film dünyasına yolculuğa çıkaracak. Tüm karakterler VIALAND AVM Tramwayı ile büyük geçiş yapacaklar.


ÇOCUKLAR KOCAELİ'DE TAM BİR BAYRAM YAŞAYACAK!

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 23-26 Nisan tarihleri arasında harika etkinlikler düzenledi. 41ülkeden 1000 çocuğun katılacağı etkinlik, 22 Nisan Salı günü büyük kortej yürüyüşüyle başlayacak. Uluslararası Fuar Merkezi’nde dört gün sürecek olan şenlik 26 Nisan Cumartesi günü sona erecek.

Etkinlikte neler var?

Çocuklar Barış Manço’nun anısını tazeleyecekler. 250 kişilik Barış Manço Çocuk Korosu, fuarda Manço’nun akıllarda yer etmiş şarkılarını seslendirecek. 9-14 yaş arası 250 çocuktan oluşan koro Barış Manço konseptli kıyafetleriyle de dikkat çekecek.

Calliou Kasabası kurulacak ve şenlikte ilk kez canlı heykeller çocuklar için sunulacak.

Yüz boyama, takı tasarımı, çocuk kuaförü, cam üfleme, gibi standlar açılacak.

Bu yıl festivale uçak simülasyonu kurulacak. Çocuklar bu simülatör sayesinde uçağın kokpitindeymişler gibi iniş ve kalkış yapabilecekler.

10 kişiden oluşan dünyaca ünlü akrobasi sirki Moroccon Sirki çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Yetenek Sizsiniz Yaşması’nda izleyicilerin büyük beğenisini toplayarak finale kalan Grup Mikado, Jonglör Eddie, Zülfikar&Hüseyin, Kıvaç&Burak’ın gösterileri yer alacak.

Ünlü karikatürist Salih Memecan’ın sevilen karakterleri “Sizinkiler”, Limon ve Zeytin, Müzikali ile çocuklarla buluşacak.

Yer: Uluslararası Fuar Merkezi
Tarih: 23-26 Nisan


BURSA, 23 NİSAN'I GÖSTERİLERLE KUTLUYOR

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenecek ve çeşitli okullardan öğrencilerin katılacağı aktivitelerde folklor, koro ve dans gösteriyleriyle keyiflli anlar yaşayacak.

Ziyaretçileri büyük bir süpriz bekliyor

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi, 23-24 Nisan tarihlerinde aynı zamanda ziyaretçilerine büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Alışveriş merkezi’ne kurulacak dev LED ekranda, gerçek dünyadaki çevre ve nesneler bilgisayar tarafından ses, görüntü ve grafikle zenginleştirilerek meydana getirilecek. Etkinlikte tüm Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri “artırılmış gerçeklik” deneyimi yaşayacaklar.

Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi ziyaretçileri, kurulan LED ekranda yer alacak birebir boyutlarındaki dinozor, kaplan, yunus gibi hayvanlarla LED ekran üzerinde etkileşime girebilecek. Ekran üzerindeki 3 boyutlu modellemelerin ziyaretçilerin yanında olduğu izlenimi yaratılan etkinlikte çekilen fotoğraflar da katılımcılara hediye edilecek. Etkinlik sonrası hazırlanacak viral video’ya ise Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi sosyal medya sayfalarından ulaşılabilecek. 


KÜTAHYA AVM'DE 23 NİSAN ŞENLİĞİ VAR

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

Kütahya’nın en büyük alışveriş ve yaşam merkezi Sera Kütahya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte kutluyor.

Anadolu’nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 23 Nisan’da çocukları bekliyor. Her yıl büyük coşkuyla kutlanan, TBMM’nin açılış yıldönümü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel günde çocuklar Sera’da gönüllerince eğlenecekler.


M1 MERKEZ KONYA AVM’DE COŞKULU 23 NİSAN ŞENLİĞİ

Birbirinden eğlenceli 23 Nisan çocuk etkinlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, M1 Merkez Konya AVM’de 22-23-24 Nisan günlerinde çok çeşitli ve renkli etkinliklerle kutlanıyor.

22 Nisan Salı

10:00 Animasyon
15:00 Dans yarışması
16:00 Halk oyunları
17:00 Resim yarışması (Ödüllü)
18:00 Sihirbaz gösterisi
19:00 Çuval yarışması
20:00 Yüz boyama
21:00 Animasyon

23 Nisan Çarşamba

10:00 Animasyon
14:00 Angry bird
15:00 Halk oyunları
16:00 Resim yarışması
17:00 Konser (Çocuk korosu)
18:00 Sihirbaz
19:00 Hacivat - Karagöz ( Canlı)
20:00 Sema gösterimi
21:00 Yarışmalar

24 Nisan Perşembe

10:00 Animasyon
14:00 Yumurta taşıma yarışması
15:00 Halk oyunları
16:00 Yoğurt yeme yarışması
17:00 Çocuk tiyatrosu
18:00 Balon yarışması
19:00 Mumya yarışması
20:00 Sema gösterimi
21:00 Yarışmalar 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!