Bir yıldız gibi görünmek sizin elinizde!

Güncelleme Tarihi:

Bir yıldız gibi görünmek sizin elinizde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2012 10:58

Deborah Milano sizi yılbaşı gecesinin yıldızı yapıyor.

Haberin Devamı

İtalyan güzellik markası Deborah Milano, kadınların güzelliklerine güzellik katmak için yılbaşına özel ürünlerini sunuyor.

Deborah Milano’nun yılbaşı makyaj koleksiyonunda gözlerde fark yaratan tek’li farlar; özel renk seçenekleri ile kirpiklere hacim kazandıran mascara’lar, yoğun simli üç’lü göz farlarının yanı sıra olmazsa olmaz ışıltılı lipgloss’lar ve yılbaşı makyajının tamamlayıcısı parlak kırmızı ile bordo rujlar yer alıyor.

Gün boyu renk koruma özelliğine sahip Deborah Milano 24 Ore Velvet Eyeshadow; kadifemsi dokusu, ışıltılı ve çarpıcı renk seçenekleriyle iddialı görünmemek mümkün değil! Deborah Milano’nun göz makyaj koleksiyonun efsane ürünü Hi Tech Trio Far’lar ise yoğun ışıltıları ile yeni yıl akşamı göz alıcı görünmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı

Deborah Milano’nun geceye özel ürünü Absolute Hi Tech Mascara’sıdevrim yaratan özel fırçası ile kirpikleri tek tek ayırarak üç boyutlu etki yaratıyor, kirpiklerin daha hacimli görünmesini sağlıyor. Definitive Volume Mascara; kirpiklerin kolay şekil almasını ve daha uzun görünmesine yardımcı oluyor.

Yen yıl akşamında dudakların etkileyici, daha dolgun ve parlak görünmesi her kadının hayalidir. Deborah Milano’nun zengin renk seçenekleri sunan yoğun ışıltıya sahip Euphoric Shine Lipgloss’ların metalden pembe ve bronza kadar uzanan renkleri ile dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. Deborah Milano’nun artık klasikleşen Milano Red ruj serisinde yer alan can alıcı kırmızı tonlar da yılbaşında kırmızıdan vazgeçmeyenler için.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!