Güncelleme Tarihi:
Büyükleri olur da bir lokmacık olanları olmaz mı? Doğal renk ve aroma ile tatlandırılmış meringhe...
5 çeşit: Frambuaz, böğürtlen, muz, nane, pötibör…
Birer bulut hafifliğindeki kıvamları ile ağızda eriyen, hiçbir katkı maddesi içermeyen birbirinden lezzetli spesyal marshmallowlar.
6 çeşit: Passionfruit, frambuaz, taze nane, süt & bourbon vanilya, çikolata, tarçınlı Hindistan cevizi
Fransa’nın meşhur yumuşak meyve jölelerini Türk damak tadına uygun olarak tekrar yorumladık. Uzun saatler kaynatılarak, sadece dalında olgunlaşmış meyveler kullanılarak yapılan artisanal şekerlemeler.
6 çeşit: Kayısı & lemongrass, passionfruit & yaban mersini, şeftali & seylan çayı, çilek, frambuaz, limon & mandalina
Nostaljik karamel şekeri klasik ve yeni lezzetleri ile geri dönüyor.
6 çeşit: Frambuaz, gül & kakule, vanilya & fleur de sel, passionfruit, çikolata bitter & sütlü, kristalize, menekşe
Bazen bir kurabiyenin üstünü süslemeye bazen çayı tatlandırmaya, hediye ve ikramlık cam sakızı çoban armağanı güzel koku ve renklerde özel aromatize şeker...
4 cesit: Tahiti Vanille, Sardunya, Gül, Bergamot
Doğal aromalar ile tatlandırılmış, şekerin sert ama özündeki tatlılığı yansıtacak şekilde transparan yapısı üzerine çalışılarak hazırlanmış gurme, renkli çubukta sekerler. Çeşitli renk ve lezzetlerde.
Kültürümüzün olmazsa olmaz bir klasiği.
4 çeşit: Tarçın, okaliptus, bergamot, Osmanlı çileği
Osmanlı, Fransız, İtalyan şekerleme sanatının ortak noktası ve en nadide ve kıymetli örneklerinden... Ağızda eriyen helvası ve bunu zenginleştiren kuru meyve bazlı malzemeler.
5 çeşit: Kırmızı meyve & Madagascar Vanille, Antep fıstığı & damla sakızı, Gül & yaban mersini, Çikolata & badem