‘Bepanthol Baby’ blogger annelerle buluştu!

Güncelleme Tarihi:

‘Bepanthol Baby’ blogger annelerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2015 10:56

Etkinlik boyunca marka yetkilileri yeni ürünle ilgili bilgiler paylaştı.

Haberin Devamı

Bebeklerde pişik oluşumu anneleri ve bebekleri en rahatsız eden sorunlardan biridir. Uzun süre ciltle temas eden bezler hassas cilt yapısına sahip bebeklerde pişik sorunu ortaya çıkarabilir. Annelerin en büyük korkularından biri olan pişik oluşumunu engellemenin yeni formülü Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi; Hürriyet Aile Dermatolog Uzmanı Doktor Emine Özge Ayabakan ve blogger annelerin katılımıyla Aşşk Kahve’de gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı.

İçeriğindeki provitamin B5, B3 vitamini, zeytinyağı ve lanolin ile cildi nemli, pürüzsüz ve yumuşak tutarak pişiğe karşı koruyan Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi'nin tanıtıldığı etkinlikte, keyifli bir kahvaltı eşliğinde sohbet edilip ürün incelendi.

[fotogaleri=1273]

Kahvaltı eşliğinde bebek cilt bakımının incelikleri anlatıldı

Etkinlik boyunca Bepanthol Baby marka yetkilileri yeni ürünle ilgili detaylı bilgiler paylaşırken bebek cildinin kusursuz ama bir o kadar da narin olduğundan, bebeğin narin cildine özel, ekstra koruma gerektiği Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi’nin bebeğin ilk aylardan itibaren bebeğin hassas cildine özel geliştirildiği anlatıldı.

Haberin Devamı

Yeni Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi'nde Provitamin B5, Lanolin, B3 ve doğal zeytinyağı içeriği bulunduğu belirtildi ve ürünün her bez değişiminde bebeğin ihtiyacı olan, pişiğe karşı ekstra korumayı sağlamak amaçlı kullanılması gerektiğinin üzerinde özellikle duruldu.

Etkinliğe katılan bloggerlar, Bepanthol marka sorumlusu ve Hürriyet Aile uzmanlarından Dermatolog Özge Ayabakan’a pişik oluşumu için nasıl önlemler alınmalı, bebek cilt bakımı özellikle yaz aylarında nasıl olmalı ve Bepanthol Baby ürününün diğer ürünlerden ne gibi farklılıkları olduğu hakkında sorular sorarak keyifli zaman geçirildi.

Etkinliğin gerçekleştiği gün, Hürriyet Aile Twitter hesaplarından yapılan yarışma ile takipçilerinden #bepantholbaby #bebeğimiçin etiketleriyle "Bebeğini pişikten korumak için nasıl önlemler alıyorsun?" sorusuna cevap vermeleri istendi. Hürriyet Aile jürisinin belirlediği 3 kişi Bepanthol Baby Ekstra Koruma Pişik Merhemi kazandı.

Etkinlik sonunda bloggerlara Bepanthol Baby için özel olarak hazırlanan kutular ve süs bitkisi verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!