Güncelleme Tarihi:
Balıkla ilgili yazılabilecek en keyifli ve bilgilendirici kitap Balıktan Hikayeler raflardaki yerini aldı.
Hangi balık hangi mevsimde yenir, pişirmenin püf noktaları ve tabii ki damakları şenlendiren yeni lezzetler...
İşte bunlardan yola çıkan Artür Büyüktaşçıyan, hem "Denizden babam çıksa yerim" diyen babasının hatırasına hem de babadan miras kalan balık bilgisini kaleme döktü. Sadece bu da değil, objektifini de balıklara tuttu.
Yıllarını verdiği fotoğrafçılık deneyimini ve balık bilgisini Balıktan Hikayeler kitabında buluşturdu.
Alabalık, çipura, fener balığı, ispari, iskorpit, kalkan, karides, karagöz, kefal, kalkan, kırlangıç, palamut, sardalya, uskumru... Denizin dibindeki zenginlik tüm sırları ile İnkılap Kitapevi’nden çıkan Balıktan Hikayeler’de!