Arzum Steamart’la Hayat Kolay

Güncelleme Tarihi:

Arzum Steamart’la Hayat Kolay
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2011 10:13

Ütü yapmanın keyfini yaşayın.

Haberin Devamı

Arzum üstün teknolojisi ile Steamart ütülerini geliştirdi. Ütü yapmayı keyifli bir hale getiren Arzum Steamart, turmalin kristalleri sayesinde kumaş yüzeyinde ütülemenizi kolaylaştıracak bu sayede diğer işlerinize vakit ayırabileceksiniz.

Arzum Steamart ütüler tabanında bulunan 68 adet buhar deliği ile kumaş üzerinde mükemmel bir buhar dağılımı sağlar. Ayrıca, taban ucundan çıkan ön hazırlık buharı, kumaşı önden ütüleme için hazırlar

Arzum Steamart Diji ütüde “Sıcak taban” gösterge ışığı bulunmaktadır. Bu sayede, ütü tabanının sıcak olup olmadığını ütünüzün tabanına elinizi dokundurmadan anlayabileceksiniz. Ütünüzün fişini prizden çektiğinizde sıcak taban ışığı göstergesi taban soğuyana kadar yanmaya devam edecek ve tabanın sıcak olduğunu gösterecektir. Arzum Steamart ütüler 3 emniyetli otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım sağlar.

Haberin Devamı

Ütünüzü yatay pozisyonda bıraktığınızda 25-30sn sonra, dikey pozisyonda bıraktığınızda 8-10 dk sonra kendini otomatik kapatır. Bir saat kullanılmadığında tamamen elektrikten kendini kesip kapattığı için son derece emniyetlidir. Aynı zamanda otomatik kapanma özelliği devreye girdiğinde ses ve ışık uyarısıyla kullanıcısına kolaylık sağlar.

Türkçe ekranlar ile kullanım kolaylığı sağlayan Arzum Steamart ütülerde, dikey buhar, şok buhar özellikleri ile damlamayı önleyen ve kireçlenmeye karşı sistem de mevcuttur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!