Arzum hayatı kolaylaştırıyor!

Güncelleme Tarihi:

Arzum hayatı kolaylaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2012 15:04

Ottoman Düdüklü Tencere ile pişen yemekler damaklarda enfes tatlar bırakacak.

Haberin Devamı

Küçük ev aletleri sektörü markalarından biri olan Arzum, lezzetli yemeklerin yaratıcısı Arzum Ottoman Düdüklü Tencere ile sofraları şölene dönüştürüyor.

Fasulyeden bezelyeye, kırmızı etten balığa kadar Türk mutfağının tüm lezzetlerini zahmetsizce pişiren Arzum Ottoman Düdüklü Tencere herkesin hayatını kolaylaştıracak.

Arzum Ottoman Düdüklü Tencere, birbirinden kullanışlı ve pratik özellikleriyle mutfakların vazgeçilemeyen ürünü olmaya aday. Ürün, 2 kademeli pişirme ayarı özelliğiyle yemeğin doğru zamanlamayla pişmesini sağlıyor. 22 cm ağız çapı ile malzemelerin kolayca tencereye yerleşmesine olanak tanıyan Arzum Ottoman Düdüklü Tencere yüksek kaliteli paslanmaz çelik kaplaması ile de uzun yıllar bozulmadan kullanılabiliyor.

Ergonomik düğme sistemli kapak açma kulbu sayesinde tek elle açılıp kapanabilen kapağı kullanıcıya kolaylık sağlıyor. Zahmetsizce çıkarılabilen silikon conta ve kademeli basınç ayar ventili ile kolayca temizlenebilen ürün ısıya dayanıklı tutma sapıyla da ellerin zarar görmesine engel oluyor. Emniyet sistemiyle kullanım güvenliği yaratan ve ile isteğe göre 5, 7 ve 9 LT kapasitesi bulunan Arzum Ottoman Düdüklü Tencere ile pişen yemekler damaklarda enfes tatlar bırakacak. 

Haberin Devamı

www.arzum.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!