Güncelleme Tarihi:
Armada Otel, bir yenilik olarak, 2016 Ramazan ayı boyunca mutfağı İtalyan mutfağının önde gelen temsilcilerinden "Eataly"nin konuğu olarak, Zincirlikuyu'da da İftar menüsü sunacak.
İftar boyunca masalarda: ''Armada Semaverleri''nden demleme "Çay'' ve Soğuk ''Ahırkapı Şerbeti''.
Günün Çorbası: Her gün dönüşümlü olarak hazırlanan Bademli Patlıcan Çorbası, Taze Naneli Domates Çorbası veya Vezir Çorbası.
İftarlıklar: Hurma, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Bal, Buzda Tereyağı, Armada Mutfağında Yapılmış Reçel Çeşitleri, Tahin-Pekmez, Sucuk, Pastırma, Beyaz Peynir, Kaşar ve Tulum Peynirleri, Zeytinyağlı Sarma, Domates ve Salatalık, Yeşil Biber. Zeytinyağlı Yemek: İmam Bayıldı.
Sıcak İftarlık: Yoğurt Soslu Sebzeli Tepsi Böreği.
Ana Yemek Seçenekleri: "İç Pilavlı Kuzu Tandır'' veya "İç Pilavlı Piliç Topkapı” veya "Dana Etli Hünkâr Beğendi''.
Tatlı: Güllaç veya Vişneli Ekmek Kadayıfı.
Tatlı Masasında: Tel Kadayıf, Şekerpare, Fırın Sütlaç, Peynir Tatlısı, Pişmaniye, Cezerye ve Mevsim Meyveleri.
Armada İkramı: Dondurma arabasında ev yapımı "Tahinli Dondurma"...
Fatih, İST.