Alessi’yle hayata renk katın!

Güncelleme Tarihi:

Alessi’yle hayata renk katın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2012 11:58

Şık koleksiyonları ile yaşamınızın vazgeçilmezi olmaya aday.

Haberin Devamı

“Rüya Fabrikası’ Alessi birbirinden yeni ve şık koleksiyonları ile yaşamınızın vazgeçilmezi olmaya aday! Birbirinden özel ürünlerle mutfaktan çıkmak istemeyeceksiniz.

Dünyaca ünlü tasarımcıların sanatı mükemmellik ve şıklık ile birleştirdiği ilham dolu ürünleriyle tanınan İtalyan markası Alessi, birbirinden ayrıcalıklı, tasarım harikası ürünleri ile konfor odaklı, stil sahibi ve keyifli yaşam alanları yaratıyor.

Tasarım ve kaliteyi varoluş felsefesi edinmiş Alessi, aralarında Phillipe Starck, Karim Rashid, Richard Meier, David Chipperfield, Yung Ho Chang, Stefano Giovannoni’nin bulunduğu dünyada isim yapmış 500’den fazla tasarımcının yaratıcılığı ile tasarımı tutkunun formlarına dönüştürüp yaşam alanlarında eşsiz ve çarpıcı izler bırakıyor.

Haberin Devamı

Zamanın ruhunu kalite, şıklık ve teknolojinin yüksek standartları ile yoğuran Alessi, birbirinden farklı ve özel koleksiyonları ile tüm yaşam alanlarında fark yaratarak sanatı bir yaşam biçimi haline getiriyor.

Mr. & Mrs. Chin ile tanışın

Dünyaca ünlü tasarımcılar Stefano Giovannoni ve Rumiko Takeda, Alessi ve Tayvan Ulusal Saray Müzesi işbirliği ile müze için maskot olacak bu keyifli ve eşsiz aileyi yarattı. Her biri farklı karakterdeki bu aile bireyleri sizi gülümsetirken, tuz ve biber setinden baharat değirmeni ve yumurta kabına kadar olan çeşitleri ile masalarınızı renklendirmeyi de garanti ediyor. Çekik gözleri ve ulusal giysileri ile her biri incelikle birleştirilen el yapımı parçalara sahip bu set sevdiklerine özel bir hediye sunmak isteyenler için de ideal.

Zamanı tasarımın dokunuşları ile takip edin

Zaman Alessi’nin dünyaca ünlü tasarımcılarının ellerinde sanat ile birleşerek çok özel saatlere dönüşüyor. Alessandro Mendini ve Annalisa Margarini tasarımı ‘Sole’ serisi klasik görünümü ile salonunuza şıklık katarken, Marti Guixe tasarımı ‘Blank Wall Clock’ ile saatinizin tasarımına silinebilir keçeli kalemi sayesinde müdahale edebiliyorsunuz. ‘Sentence Maker’ her saat başında gösterdiği farklı bir kelime ile size hayatla ilgili hoş hatırlatmalar yapıyor... Joe Colombo tarafından siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renkte tasarlanan ‘Optic’ serisi ise alarmlı saat meraklıları için tam bir başyapıt... Phlippe Starck’ın 1990 yılında ürettiği ve bir ikon haline gelen yüzen kolları ile ‘Walter Wayle II’ serisi de harika bir tasarım parçası olarak eviniz ve ofisiniz için ideal...

Haberin Devamı

Mutfağınız için özel tasarım bir bıçak seti; ‘Milky Way Minor’

Gian Franco ve Anna Gasparini 2009 yılında Alessi için hem profesyoneller hem de amatörlerin rahatlıkla kullanabileceği bu şık ve özel bıçak setini tasarladı. Sert, yarı sert ve yumuşak peynirler için ayrı birer bıçak içeren ‘Milky Way Minor’ set bambudan üretilmiş kutusu ile hem az yer kaplıyor, hem de güzel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

Zarif, göz alıcı ve nadir objeler ile yaşam alanlarınızda fark yaratın

Abi Alice doğadan ilham alarak tasarladığı, geometri ve matematiği harmanlayarak yarattığı üç boyutlu sanat eserlerinin arasına Alessi için ‘Resonance’, ‘Harmonic’ Pianissimo’ adlı orta parçası ve şık bir sepet olarak kullanılabilecek üç eşsiz ve nadir parçayı ekliyor. Şiirsel görünümleri ve etkileyici detayları ile bu tasarımlar evinize şık ve göz alıcı bir tat katıyor... Steven Blaess tasarımı ‘Marli’ serisi ise adını Aborjin dilindeki kelebekten alıyor. Üç boyutlu ve modern görünümü ile hayranlık uyandıran, hafif dokusu ve kıvrımları ile Good Design Award ödüllü bu seri beyaz, gümüş renklerdeki meyvelik ve orta parçasından oluşuyor.

Haberin Devamı

Yaşam alanlarınıza yaratıcılığın ruhunu katmak, birbirinden farklı ve şık Alessi ürünleri ile kendinizi şımartmak, sevdiklerinizi özel tasarlanmış Alessi ürünleri ile ayrıcalıklı hissettirmek için Alessi 3000’den fazla ürün çeşidi ile Akatlar Mağazası’nda sizleri bekliyor.

Adres: Alessi Akatlar Mağazası, Zeytinoğlu Cd. 4/8 Akatlar; İstanbul

Tel 0212 352 17 69

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!