Ailenizin sağlığı için komple çözüm

Güncelleme Tarihi:

Ailenizin sağlığı için komple çözüm
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 11:53

Protex, daha hijyenik bir cilt için Protex Duş Jeli’ni sunuyor.

Haberin Devamı

Protex, grip salgınına karşı tedbir alabilmeniz ve tüm ailenizi bakterilere karşı koruyabilmeniz için Protex Antibakteriyel Sıvı Sabun’u, daha hijyenik bir cilt için Protex Duş Jeli’ni sunuyor.

Bir yanda kış günlerinin etkisi ile oluşan soğuk algınlıkları, diğer bir yanda ise son dönem başta çocuklar olmak üzere birçok kişiyi etkisi altına alan grip salgını… Temizlik ve hijyen kavramları, kişisel ve toplumsal gelişimin en önemli basamakları. El yıkama alışkanlığımız çocukken başlıyor ve hijyen kavramının başını çekiyor. Uzmanlar, el yıkamanın toplumda enfeksiyonların bulaşma yolunu kırmak için hayati öneme sahip bir uygulama olduğunu söylüyorlar.

Protex Antibakteriyel Sıvı Sabun özel formülü ile el temizliğinde uzun süreli koruma sağlamanız için bakterilerle savaşmanıza yardımcı olurken, Protex Duş Jeli vücudunuzda sağladığı ferahlık ile hijyeni cildinizin ayrılmaz bir parçası haline getiriyor.

Artık hastalıklara karşı savunmasız değilsiniz, sizde ellerinizde düzenli hijyen sağlayarak, birçok hastalığın yayılmasını önleyebilir, bakterilerden kendinizi ve ailenizi koruyabilirsiniz.

Sevdiklerinizi koruyun

Protex Antibakteriyel Sıvı Sabun Ultra özel formülü ile el temizliğinde uzun süreli koruma sağlamanız için bakterilerle savaşmanıza yardımcı olur. Cildinizdeki bakterilerin %99.9’unu yok eder ve aileniz için olumsuz etkilere karşı uzun süreli koruma sağlar.

Protex Ultra Duş Jeli, bedeninizi kötü kokulardan arındırır ve hijyenik güç sağlar. Sizlere, bir yandan gün boyu temizlik hissini ve olağanüstü ferahlık ayrıcalığını, diğer bir yandan ise ailenizin sağlığını güven altında tutmanın mutluluğunu yaşatır. Etkili bir şekilde vücutta biriken kirlerden arınmanızı sağlayan bu ürün ile bu kış sizi ve ailenizi daha da hijyenik günler bekliyor.

Protex ile hijyenik gücü yakalayın

  • Protex Antibakteriyel Sıvı Sabun test edilen bakterilerin %99.9'unu yok eder.
  • Protex Antibakteriyel Sıvı Sabun Ultra'yı güvenli kullanınız ve kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!