Afillikitap ile ailenizin mutluluk albümünü oluşturun

Güncelleme Tarihi:

Afillikitap ile ailenizin mutluluk albümünü oluşturun
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2013 17:03

Oturduğunuz yerde hikayenizi kitaplaştırma modasına siz de uyabilirsiniz.

Haberin Devamı

Afillikitap fotokitap servisi, herhangi bir programa ihtiyaç duymadan ile telefonunuzdaki, dijital fotoğraf makinenizdeki, bilgisayarınızdaki, sosyal medyadaki fotoğraflarınızla sadece yarım saatte mükemmel bir fotoğraf albümü yapabilirsiniz.

Afillikitap, yanıbaşınızdan ayırmayacağınız ‘İşte benim Aşkım’, ‘İşte benim tatilim’, ‘İşte BEN’im’ fotokitapları rahatlıkla oluşturabileceksiniz. Anılarınız ve hikâyeleriniz hep canlı kalacak.

Türkiye’deki web tabanlı ilk fotokitap hizmeti olan Afillikitap, kullanıcılara unutulmaz özel deneyimler yaşama fırsatı sunuyor. Size özel fotokitabınıza 7 gün içinde kavuşuyorsunuz. Tamamen web tabanlı afillikitap uygulamasıyla fotoğraflarınızı her dijital ve web ortamından siteye yükleyerek, oto editör ile yüzlerce renk, tema seçerek sadece size özel albümler oluşturabiliyorsunuz. Programa ihtiyaç duymadan online işlem yapıyorsunuz.

3 adımda fotokitabınızı oluşturun

Afillikitap ile her şey 3 adımda hazırlanıyor. 1. adımda fotokitabının konusuna göre bir kitap ve tema seçtikten sonra 2. adımda fotoğraflarınızı yükleyip yerleştiriyorsunuz, 3. adımda siparişiniz hazır. Instagram ya da Facebook fotoğraflarınızla bir fotokitap hazırlayıp sipariş vermek için sadece 10 dakikaya ihtiyacınız var.

Haberin Devamı

Sizin için sınırsız yaratıcılık ortamı burada!

Neler yapabilirsiniz? Afillikitap esnek tasarım özellikleri ile sınırsız bir hayal ve yaratıcılık dünyasına kapı aralıyor. Sadece fotoğraflarınızı değil, renkleri, farklı şablonları, hazır temaları, biraraya getirerek tamamen size özel bir kitap yapar, dilerseniz facebook’ta paylaşabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!