Güncelleme Tarihi:
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak 7- 14 yaş arası çocuklara kendi çikolata ve pastalarını yapma imkânı sunuyor. Çocukların farklı bir ortamda eğlenceli bir gün geçirebileceği ve aynı zamanda el emeği lezzetlerini de tadabilecekleri çikolata ve pasta yapımı kursu başlıyor.
Özel günleri daha keyifli hale getirmek ve ailece güzel vakit geçirmek için şehrin içinde eğlenceli kaçamaklar sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, Ulu Önder Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri çikolata ve pasta yapımı kursu düzenliyor. Çocuklar kursta yaratıcılıklarını geliştirmenin yanı sıra en sevdikleri tatlı çikolata ile dopdolu bir gün geçirmenin keyfini çıkarıyor.
Çocukların hayal gücü ‘çikolata’ ile şekillenecek
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in Executive Chef’i İsmail Tomurcukgül, uygulamalı olarak çocuklara Karışık Kurabiye Süslemesi, Mini Çikolata Tartaletlere Dolgu Yapma, Çikolatalı Pasta hazırlanması üzerine eğlenceli ve keyifli kurs veriyor. Hayal gücünü kullanma fırsatı sunan kursla, çocuklar hem bayramlarını kutluyor hem de keyifli saatler geçiriyor.
Bilgi için: 0212 413 06 00