Güncelleme Tarihi:
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 23 Nisan’a özel çocuklara özel kendi pastalarını yapma imkanı sunuyor!
Özel günleri daha keyifli hale getirmek ve ailece güzel vakit geçirmek için şehrin içinde eğlenceli kaçamaklar sunan Sheraton İstanbul Ataköy Hotel, 23 Nisan Perşembe günü çocuklara yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri çikolata ve pasta yapımı kursu düzenliyor.
Executive Chef İsmail Tomurcukgül, uygulamalı olarak çocuklara Karışık Kurabiye Süslemesi, Mini Çikolata Tartaletlere Dolgu Yapma, Çikolatalı Pasta hazırlanması üzerine eğlenceli ve keyifli kurslar veriyor.
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel’in düzenlediği çikolata ve pasta yapımı kursunda, çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek. Kurabiyelerin nasıl süslendiği, tartaletlere dolgu yapma ve çikolatalı pasta yapımı tek tek uygulamalı olarak öğretilecek. Hayal gücünü kullanma fırsatı sunulacak kursla, çocuklar hem bayramlarını kutlayacak hem de keyifli saatler geçirecek.