2011/12 sonbahar-kış modasının “en”leri

Güncelleme Tarihi:

2011/12 sonbahar-kış modasının “en”leri
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2011 12:40

Sonbahar ve kış aylarında bu sezon neler moda?

Haberin Devamı

2011-2012 Sonbahar ve Kış sezonunda neler giyeceğimizi ve nelerin moda olduğunu merak ediyor musunuz? Hürriyet Aile Moda Yazarı Ebru Takmaz, sezonun en’lerini bizlerle paylaştı.

İşte, bu sezonun trendleri…

[fotogaleri=293]

Deri kıyafet ve aksesuarlar

Modası geçmeyen, sürekli kendini renk ve modelleri ile yenileyen, ruha özgür ve asi bir hava katan deriler olmazsa olmazlardan bu sezon da. Üstelik bu kez alışık olduğumuz siyah ve kahvenin dışına çıkarak, renk tercihinizi tamamen tarzınız ve taşıdığınız ruh haline bağlı olarak kullanabilirsiniz.

Diz üstü çizmeler

Pretty Woman filminden en fazla akıllarda kalan kuşkusuz Julia Roberts ‘ın dizüstü deri çizmeleridir. İşte, o iddialı diz üstü çizmelerden edinmenin tam zamanı. İster mini bir elbise ile ister tayt ve skinny jeanlerle rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elbette iddialı ve feminen bir görüntü elde etmek isteyenlere…

Haberin Devamı

Renklerle dans

Aklınıza gelebilecek her rengi ister tek başına, ister zıt, ister uyumlu renklerle kombine ederek rahatlıkla giyebilirsiniz bu kış sezonunda. Sarılar, yeşiller, morlar, maviler, kırmızılar, siyahlar, beyazlar, toprak renkleri, sıcak renkler, soğuk renkler havada uçuşuyor bu kez.

Midiler ve maksiler

Maksi bol ve salaş elbiseler, paltolar, pantolonlar… Midi etekler, elbiseler… Yalnız dikkat etmeniz gereken bir nokta var, bunları taşıyacak uzun bir boya sahip olmak :)

Leopar ve puantiyeler

Feminen olmayı sevenler bu sezon da leoparın cazibesine karşı koyamayacaklar. Sadece giysiler de değil çanta, ayakkabı, şemsiye, iç giyim ve aksesuarlarda da rahatlıkla tercih edilebilir bu desenler.

60’lar ruhunu geri getiren puantiye modası bu kez dantel ve transparanla birlikte süsleyecek dolaplarımızı. Ünlü tasarımcıların farklı yorumlar kattıkları puantiye rüzgarı, farklı renklerle de göz dolduracak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!