15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri

Güncelleme Tarihi:

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 08:57

Bu hafta 11 yeni film vizyona giriyor!

Haberin Devamı

HEIDI

Heidi, yaşlı dedesi ile İsviçre Alplerinde huzurlu ve mutlu bir çocukluk geçirmektedir.. En yakın arkadaşı Peter ile Alplerde özgürce eğlenmekte ve keçileri ile vakit geçirmektedir. Bu özgürlük, maceracı ikiliye durdurulamaz bir enerji vermektedir. Taa ki, Heidi’nin Frankfurt’ta yaşayan zengin teyzesi tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan kızı Clara ile çıkıp gelene kadar... Clara ve Heidi farklı hayatlar yaşmalarına rağmen biliyoruz ki, arkadaşlıklar dünyada bir çok şeyi değiştirebilir.

Oyuncular : Bruno Ganz , Katharina Schüttler , Maxim Mehmet , Hannelore Hoger , Jella Haase

Yönetmen: Alain Gsponer


15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


ORMAN ÇOCUĞU

Bir kurt ailesi tarafından büyütülen erkek çocuk Mowgli, insanlar tarafından zarar görmüş korkutucu kaplan Shere Khan’ın tehdit gördüğü her şeyi yok edeceğini söylemesi üzerine artık ormanda hoş karşılanmadığını öğrenir. Bildiği yegâne yuvayı terk etmek zorunda kalan Mowgli, katı bir akıl hocasına dönüşen panter Bagheera ve özgür ruhlu ayı Baloo’nun rehberliklerinde kendini keşfedeceği bir yolculuğa çıkar.

Oyuncu: Neel Sethi

Seslendirenler: Bill Murray, Ben Kinsley, Idris Elba

Yönetmen: Jon Favreau 

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


ÖLÜM TRENİ

Psikolog Peter (Adrien Brody), trajik bir kazada küçük kızını kaybetmiştir. Acı ve suçluluk duygusu ile baş etmeye çalışan Peter, hastalarında karanlık duygular ve tuhaflıklar fark etmeye başlar. Parçaları birleştirince hastalarının 20 sene önce aynı gün ölmüş olan insanların hayaletleri olduğunu fark eder. Bu korkunç gerçek, Peter’ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir. USA Today’in “The Sixth Sense’i seviyorsanız bu film tam size göre” şeklinde tanımladığı filmde Oscar ödüllü Adrien Brody’ye Jurassic Park’ın yıldızı Sam Neill eşlik ediyor.

Oyuncular: Adrien Brody, George Shevtsov, Robin McLeavy, Sam Neill

Yönetmen: Michael Petroni

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


GENÇ PEHLİVANLAR

Tutkuları uğruna yaşıyor, öğreniyor, acı çekiyorlar: Amasya Güreş Merkezi Yatılı Okulu'ndaki 26 çocuk, geleceğin güreş şampiyonları olabilmek için birçok zorluğa göğüs geriyor. Genç Pehlivanlar'ın kahramanı olan bu çocuklar, bir yandan da erkek egemen bir ortamda ergenliğin bildik sıkıntılarını yaşıyorlar. Yönetmenin müdahale etmeden, yakından gözlemiyle, çocukların arkadaşlıkla rekabet arasında geçen gündelik hayatlarına tanık oluyoruz.

Katılanlar: Muhammed Ceylan, Beytullah Onur, Harun Kılıç, Baran Kendirlioğlu, Ümit Yılmaz, Ahmet Yücel

Yönetmen: Mete Gümürhan

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


KAPININ DİĞER TARAFI

Kapının Diğer Tarafı, sessiz sakin bir hayat yaşayan ailenin trajik bir kaza sonucu genç oğullarını kaybetmesinin hikayesi. Bir türlü teselli bulamayan anne, kaybettiği oğlunu geri getirecek bir ritüel olduğu keşfeder ve ona son kez veda edebilmek ister. Bunun için eski bir tapınağa gider, bu tapınağın kapısı iki dünya arasındaki geçiş olarak kullanılmaktadır. Ama kadın, kapıyı ritüel bitmeden açmaması gerektiği uyarılarına uymamıştır ve sonucunda ölüm ve yaşam arasındaki dengeyi bozmuştur.

Oyuncular: Sarah Wayne Callies, Jeremy Sisto, Javier Botet, Sofia Rosinsky

Yönetmen: Johannes Roberts

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


SUÇLU   

1991 yılında JFK filminde birlikte rol alan Kevin Costner, Gary Oldman ve Tommy Lee Jones’un yeniden bir araya geldiği aksiyon – gerilim türündeki film, öldürülen bir CIA ajanının anılarının ve becerilerinin, tehlikeli bir suçlunun zihnine aktarılmasını konu alıyor.

Oyuncular: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Gal Gadot, Ryan Reynolds

Yönetmen: Ariel Vromen

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


ATEŞ

Ateş ve Yavuz Cihangirli, İstanbul’un Tophane semtinden iki yakın arkadaştır. Ateş, annesiyle olan bir hayli sorunlu ilişkisinden dolayı içine kapanık, sessiz bir hayat sürdürürken Aleyna’yla karşılaşır. Aleyna, aile baskısından İstanbul’a kaçmış, iş arayışı içerisinde karşılaştığı olaylar sırasında hayatın acımasız gerçeğiyle karşı karşıya gelmiştir. Ama artık yalnız değildir. Ateş, aşkı uğruna her türlü zorluğa rağmen hayatını Aleyna’ya adamaya karar verir.

Oyuncular: Haluk Piyes, Büşra Ayaydın, Eren Hacısalihoğlu, Sacide Taşaner, Selahattin Taşdöğen, Meltem Miraloğlu, Muhammed Cangören, Özay Fecht, Hakan Eksen, Tamer Yiğit

Yönetmen: Haluk Piyes 

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


TOZ BEZİ

İki gündelikçi kadın, temizliğe gittikleri evlerdeki insanlarla kurdukları ilişki, gündelik çatışmalar, kendi arkadaşlık-kardeşlikleri ve bu yakın arkadaşlığın hiyerarşisi, hayata tutunma çabası, kadınlık, annelik, temizlik ve yoksulluk… Nesrin ve Hatun şehrin yoksulluğu ve zenginliği arasındaki bir vagonda gelip giderken, hayatı anlamaya ve kendilerine gidecek yollar bulmaya çalışırlar. Hatun temizliğe gittiği mahallede bir ev almak için para biriktirmeye çalışırken, Nesrin önce onu terk eden kocasının yokluğuyla, kendi yalnızlığıyla yüzleşir, ardından da 5 yaşındaki kızıyla hayata tutunmanın yollarını arar. Yolları birbirine benzemez ama yoldaşlık bakidir. İki kadın birbirine benzemez hayallerle tutunmaya çalışırlar.

Oyuncular: Nazan Kesal, Asiye Dinçsoy, Mehmet Özgür, Serra Yılmaz, Didem İnselel, Gökçe Yanardağ

Yönetmen: Ahu Öztürk

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


BEKAR YAŞAM KILAVUZU

İnsan ilişkilerinin yüzeyselliğinden yakındığımız bir dönemde herkesin kendi hayatından kesitler bulabileceği film, binlerce yalnız ve kalbi kırık bekâr insanın yaşadığı New York’ta geçiyor. Herkes kendisine doğru eşi ya da aşk dolu bir ilişkiyi arıyor, pek çoğu ise orta karar bir birlikteliğe bile razı. Günümüz şehir hayatında baştan çıkartıcı mesajlaşmalar ve tek gecelik ilişkilerin ortasında tüm bu bekâr insanlar aşkın tanımının sürekli evrim geçirdiği bir dünyada nasıl bekâr olunacağını ve yalnızlığı yönetmeyi öğreniyorlar.Sevgilisinden ayrılan Alice de (Dakota Johnson), ayrılık üzüntüsünü atlatabilmek için yakın arkadaşları Robin (Rebel Wilson), Lucy (Alison Brie) ve Meg (Leslie Mann) ile zaman geçirdikçe bekâr olmanın incelikleri ve güzellikleri hakkında daha önce hiç bilmediği şeyleri öğrenmeye başlıyor.

Oyuncular: Dakota Johnson, Rebel Wilson, Alison Brie, Leslie Mann

Yönetmen: Christian Ditter

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


YEMEKTEYDİM VE KARAR VERDİM

Rıza Gürsoy ve ailesinin Kurban Bayramı süresince yaşadıkları anlatılıyor. Bu bir yol filmi değildir ama bir ailenin hayat içinde yol almasıdır. Bir şeyler keşfederken bilmedikleri sokaklarda kendi sınırlarını aşan insanların öyküsüdür. Hikâye büyük bir halkanın içinde dolaşıyor, nasıl oluştuğunun büyüsünü yansıtmaya çalışıyor. Ve kabuğu kırabilmenin, kopma ve ayrılmanın ne anlamlara geldiğini göstermeye çabalıyor.

Oyuncular: Arzu Okay, Mehmet Güreli, Sema Poyraz, Gökçer Genç, Ayçıl Yeltan, Kaan Çakır, Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Yasemin Zamanpur, Ilgaz Kocatürk, Alin Yeltan, Derin Yeltan

Yönetmen: Görkem Yeltan 

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri


KAR KORSANLARI

Yıl 1981… Türkiye, askeri darbenin henüz başındadır. Doğunun en ücra köşesindeki tarihi bir kent olan Kars’ta o yıl, halk için kömür ihtiyacı, özgürlük ihtiyacıyla yarışmaktadır. Birkaç devlet kurumu ve ayrıcalıklı kişi dışında o kış kömüre ulaşabilmek imkânsızdır. Tek servetleri kızakları ve hayalleri olan Serhat, Gürbüz ve İbo, simsiyah kömürün peşinde dayanışmanın gücünü keşfedeceklerdir.

Oyuncular: Taha Tegin Özdemir, Yakup Özgür Kurtaal, Ömer Uluç, İsa Mastar, İlker Sır, Oğuzhan Ulukaya,Yücel Can, Zeki Aktaş, Figen Oral Cebel, Arda İlkin Parlak, Sürreya Koca

Yönetmen: Faruk Hacıhafızoğlu,

 

15 Nisan – Haftanın vizyona giren filmleri
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!