Ağrı'da şampiyon Başak Eraydın

Güncelleme Tarihi:

Ağrıda şampiyon Başak Eraydın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 16:26

Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası'nda Başak Eraydın birinci oldu.

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu ve Ağrı Tenis Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği, 10 bin dolar ödüllü Uluslararası Büyük Bayanlar Tenis Turnuvası tamamlandı.

4 Haziran'da başlayan ve 14 ülkeden 51 sporcunun katıldığı turnuvanın finalinde Türk sporcu Başak Eraydın ile Avusturyalı Jeanine Prentner karşılaştı. Rakibini 6-3'lük setlerle 2-0 yenen Başak Eraydın turnuvanın birinciliğini elde etti.

Eraydın'ın ödülü Vali Yardımcı Özkan Demirel tarafından verilirken, ikinci olan Jeanine Prentner'in ödülünü ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim verdi.

Ağrı Tenis Kulübü Başkanı Kasım Kaya, böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduğunu belirtti.

Kaya, “Türkiye Tenis Federasyonun ve Ağrı Tenis Kulübünün hazırladığı bu organizasyon, Ağrı'nın tanıtımı için çok önemliydi. Biz de kulüp olarak gelen sporcuları en iyi şekilde misafir ederek kendilerinin ülkemizden mutlu ayrılmaları için elimizden gelen her şeyi yaptığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Tenisçi Başak Eraydın ise kendisine destek olan antrenörlerine ve turnuvaya ev sahipliği yapan Ağrı Tenis Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

KENTTE WIMBLEDON HAVASI

Haberin Devamı

Türkiye Tenis Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi Fırat Balkis, "Fransa, İspanya, Rusya, Gürcistan ve Türkiye'de eş zamanlı yapılan uluslararası tenis turnuvasına ev sahipliği yapmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Öte yandan birbirinden güzel tenisci kızların maçtan sonra kortların hemen yanındaki futbol sahasında mini etekleriyle kültür fizik hareketleri yapmaları ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Sahada antrenman yapan bazı atletler bir taraftan da kızları izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!