Ağlatan pankart

Güncelleme Tarihi:

Ağlatan pankart
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2004 01:34

Formasına 3 yıldız takmak için izin alamayan F.Bahçe, ‘Şehit analarına tüm yıldızlar feda olsun’ yazılı pankartla sahaya çıktı. Protokol tribününde bulunan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bu görüntü karşısında göz yaşlarına engel olamadı.

F.BAHÇE, şampiyonluk kupasını aldığı Malatyaspor maçına son derece anlamlı bir pankartla çıktı. 15. lig şampiyonluğunu kazanarak, formasına 3 yıldız takmaya hak kazanan sarı lacivertli takım sahaya, ‘Şehit analarına tüm yıldızlar feda olsun’ yazılı pankartla çıktı.

Bu görüntü, protokol tribününde bulunan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt’ı oldukça duygulandırdı. Göz yaşlarını tutamayan Orgeneral Büyükanıt, ayağa kalkarak, bu anlamlı pankartı alkışladı.

Forma uğuru tutmadı

Fenerbahçe Kulübü, 15. lig şampiyonluğunun kazanılması nedeniyle, hafta başında Futbol Federasyonu’na başvurarak, formasına 3 yıldız takmak için izin istemiş, ancak talimatlar gereği bu talep reddedilmişti.

Fenerbahçe, bu sezon ilk kez sahaya çıktığı sarı renkli forma ile hayal kırıklığı yaşadı. Malatyas por karşısında ilk yarıyı 2-1 yenik kapatan Fenerbahçe, uğur deneyip, ikinci 45 dakikaya klasik çubuklu formasıyla çıktı. Ancak sarı lacivertliler sahadan 4-2 yenilgiyle ayrıldı .

Sezer ve Erdoğan’dan mesaj

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Futbol Takımı’nın Birinci Süper Ligi 2003-2004 Sezonu şampiyonu olması dolayısıyla sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’a birer kutlama telgrafı gönderdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!