İstanbul hasretine dayanamadı, ülkesine dönüp genç yaşta holding kurdu!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul hasretine dayanamadı, ülkesine dönüp genç yaşta holding kurdu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2024 13:18

İstanbul merkezli faaliyet gösteren Toptaş Holding'in CEO'su 36 yaşındaki Uğur Toptaş, sürdürülebilir ve yenilikçi ticaret vizyonuyla genç yaşında elde ettiği başarıları anlattı. Ticarete atıldıktan sonra kazandığı başarılarıyla genç kuşağa ilham olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Toptaş, başarısının sırrını ise hayallerine yakın adımlar atmakla tarifledi.

Türk İş İnsanı Uğur Toptaş, girişimci ve yenilikçi vizyonuyla geleceğe ışık tutmayı hedefleyen Toptaş Holding'in kurucu ve ve CEO'su. Henüz 36 yaşında olmasına rağmen kariyer basamaklarını hızlı ama emin adımlarla tırmanan Uğur Toptaş, ticari hayatındaki başarılarının arka planını anlattı.

İSTANBUL HASRETİ AĞIR BASTI

13 Kasım 1988'de Ankara'da doğan Toptaş, Türk Telekom Anadolu Lisesi'nin ardından Yeditepe Üniversitesi'nde İç Mimarlık okudu ve eğitimine Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) bulunan New York Adelphie Üniversitesi'nde devam etti. Türkiye'ye, özellikle de İstanbul’a olan hasreti nedeniyle ABD'den dönüş yaptığını aktardı. Özellikle İstanbul'a olan düşkünlüğü nedeniyle yurt dışında yaşayamayacağını anlayan Uğur Toptaş, "Amerika'daki eğitimimin ardından hayatımı rahatlıkla orada geçirebilirdim ama bu mümkün olmadı. Türkiye'den uzakta, özellikle de İstanbul'dan uzakta yapamadım. Kendi adıma İstanbul sevdalısı olduğumu söyleyebilirim" diye konuştu.

TİCARETE NASIL BAŞLADI?

Başarılı bir eğitim hayatının ardından ticaret yapmaya başladığını vurgulayan Uğur Toptaş, kurucusu olduğu Toptaş Holding'in sektördeki lider firmaları bünyesinde bulundurduğunu; ortak akıl anlayışıyla vizyoner ve sürdürülebilir bir ticaretin mümkün olduğunu göstermeyi amaçladıklarını söyledi. Toptaş şirketin politikasını şu sözlerle açıklıyor:

"Toptaş Holding, sadece sektör lideri şirketleri bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk ilkelerini benimseyerek iş dünyasında olumlu bir etki yaratmayı hedefliyor. Yatırımlarını sadece finansal kazançlarla değil, aynı zamanda çevresel ve toplumsal faydalarla dengeliyor. Bu sayede, sadece bugünün değil, yarının dünyasına da değer katan projelere imza atıyor. Misyonumuz, sadece sektörde lider olmak değil, aynı zamanda topluma, çevreye ve paydaşlarımıza değer katan sürdürülebilir çözümler üretmek, yenilikçi projeler geliştirmek ve etik değerleri her zaman ön planda tutmak."

 

‘VAZGEÇEMEYECEĞİMİZ DEĞERLERİMİZ VAR’

Uğur Toptaş, ticari hayatta ödün veremeyeceği değerlerin olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"Müşteri memnuniyeti, inovasyon ve yaratıcılık, sürüdürülebilirlik, ekip çalışması ve etik değerlerimiz temelde vazgeçemeyeceğimiz, bir kenara koyamayacağımız değerlerimiz diyebilirim. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşmak, en yüksek kalitede hizmet sunarak memnuniyetlerini sağlamak bizim için çok kıymetli. Sektörde öncü olacak inovasyonlara imza atmamızı sağlayan yegane şey ise sürekli yeni fikirler üreterek yaratıcı çözümler geliştirmemiz. Bunun yanında çevresel ve toplumsal sorumluluklarımızı mutlaka yerine getiriyor; sürdürülebilir iş uygulamalarını benimsiyoruz. İşimizi dürüstlük, şeffaflık ve adalet prensiplerini benimsediğimiz sürece işlerimizin kolaylıkla yürüyeceğine emin oluyoruz."

‘ASIL İLHAM KAYNAĞIM GENÇLİĞİMİZİN ENERJİSİ’

Global düzeyde tanınan, inovatif ve sürdürülebilir bir iş modeliyle dünya çapında etki yaratmayı amaçlayan Toptaş Holding'in; her adımda topluma fayda sağlayan, çevresel sorumlulukları yerine getiren ve paydaşlarının güvenini kazanan bir şirket olduğunu belirten Uğur Toptaş, birçok gencin kendisine ulaşarak kariyer yolculuğu için tavsiye istediğine değindi. Kendisinin de gençlerle bir araya gelmekten hoşlandığını vurgulayan Toptaş, “genç arkadaşlarım, gençliğimizin enerjisi benim aslım ilham kaynağım” dedi.

Sponsorlu içerik

BAKMADAN GEÇME!