Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

Güncelleme Tarihi:

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2024 12:57

Huawei, MatePad serisinin yeni üyesi olan MatePad Pro 12.2'yi kullanıcılarıyla buluşturdu. Tablet dünyasında yenilikçi adımlar atan firma yine oldukça iddialı…

Ekran teknolojileri ve tasarımlarıyla dikkat çeken MatePad Pro 12.2, göz sağlığını korumaya yardımcı olan, ışık parlaması ve kırılımlarını engelleyen PaperMatte ekran teknolojisine sahip: SGS Low Visual Fatigue 2.0 Premium Performance, TÜV Rheinland Reflection-Free, TÜV Rheinland Full Care Display 3.0. sertifikalarıyla da göz sağlığını koruma konusunda bu iddiasını taçlandırıyor. Ayrıca, 2880 Hz PWM dimming ile göz konforu sağlıyor.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

PaperMatte ekran teknolojisi, parlamayı azaltıyor ve yazarken kâğıt hissi veriyor. Göz yorgunluğunu önleyici özellikleriyle uzun süreli kullanımlarda konfor sağlıyor ve göz yorgunluğunu minimuma indiriyor… Böylece kullanıcılara hem iç hem de dış mekanlarda rahat bir kullanım olanağı sağlanıyor… Profesyonel kullanıcılar için tasarlanan MatePad Pro 12.2 parlaklık sunan •Dünyanın en parlak Tandem OLED PaperMatte ekranı, 2000 nit'e kadar çıkabiliyor… Ayrıca, 2.000.000:1 kontrast oranı ve HDR desteği sayesinde renkler canlı ve gerçeğe yakın şekilde görüntülenebiliyor. Huawei’in bu yeni harikası 2,8K çözünürlük sunan çift katmanlı bir OLED panele sahip. Huawei'ye göre bu panel, OLED panelin ömrünü üç kata kadar artırırken ve %33'e kadar güç verimliliği sağlıyor.

Huawei MatePad Pro 12.2, 183 ×272 ×5.5 mm boyutlarında ve yalnızca 512 gram ağırlığında. Bu da piyasadaki en hafif 12 inç tablet anlamına geliyor. Oldukça hafif olan bu tablet kullanıcılarına taşıma kolaylığı sağlıyor. Dolayısıyla bu ürün sadece ofis ve çalışanlar için değil, daha yaratıcı işler, çizim ve günlük kullanıma da uygun. Not almak, yanınızda taşımak daha kolay.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

Bu son teknoloji pil konusunda da oldukça iddialı. Huawei MatePad Pro 12.2 performansının yanı sıra, uzun pil ömrüyle de dikkati çekiyor. Tablet, ihtiyacı olan gücü ise 100W hızlı şarj destekli 10.000mAh pilden alıyor.  Bu da Huawei'ye göre 40 dakikada %85, 55 dakikada ise %100'e kadar şarj imkânı sunuyor. 380 günlük stand-by süresi olan tablet, 14 saat kesintisiz video oynatabilme özelliğine sahip.

Kamera bölümünde MatePad Pro 12.2 dairesel iki sensörlü bir kurulumdan güç alıyor. Arkada 13MP ana (f/1.8 diyafram, otomatik odaklama) ve 8MP ultra geniş (f/2.2, sabit odak) sensörleri bulunuyor. Ön bölümde ise görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için 8MP öz çekim kamerası konumlandırılmış. Tabletin diğer özellikleri arasında ise, çift kanallı 4 adet hoparlör (çift yüksek frekans ve 4 düşük frekans), Bluetooth 5.2, USB Type-C, ortam ışığı sensörü, hall sensörü, jiroskop sensörü, pusula ve yer çekimi sensörü, 8 hoparlörlü ses sistemi ve Huawei Sound desteği yer alıyor.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

MatePad Pro 12.2 ile kutu içerisinde dahil olan nearlink klavyesi ve hediye edilen nearlink kalemi ile birlikte özelliklerine özellik katıyor. MatePad 12.2 sayesinde hem öğrenciler hem genç çalışanlar adeta mobil bir ofisi yanlarında olacak. Kalemin klavye içine gizlenebilmesi de taşıma veya kullanım esnasında düşmesini engelliyor. MatePad 12.2 tam bir PC gibi kullanılabiliyor. . Üstelik AppEngine ile bilgisayar benzeri kullanım sağlanabiliyor. Akıllı manyetik klavye, kısayol tuşları ve akıllı takip kamerası, bir bilgisayardan fazlası olduğunu kanıtlar nitelikte.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

Aksesuar bölümünde MatePad Pro 12.2, Huawei Star Leap Klavye desteği ve M-Pencil kalemi için dahili şarj yuvasına sahip. Tablet entegre 2’si 1 arada kalem bölmesine sahip Glide Klavye ile birlikte geliyor. Sanatçılara özel olarak sunulan ise FangTian Painting Engine 2.0 desteği ve 8K tuval özelliğiyle profesyonel bir çalışma ortamı sunuyor. Ayrıca yeni fırçalar, "altın ipek" ve "pirinç kağıdı" gibi tuvaller ile güncellenen Tianshenghuihua uygulaması ve yapay zekâ destekli portre uygulaması da buna dahil. Mürekkep sıçraması oluşturmanıza olanak tanıyan sıçrama fırçalarına sahip GoPaint dijital oluşturma uygulaması da yine önemli içerikler oluşturmanızı sağlıyor. Yine tablete yüklü olarak gelen Huawei Notlar uygulaması da her geçen gün biraz daha gelişiyor. Anında not alma ve yaratıcı ifadeler için hızlı ve işlevsel bir uygulama. . E-kitap ile ilgili özellikle ayrıca çalışılmış ve e-book severlere özel yeni ekran geçiş deneyimi mevcut.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

Kullandığımız süre boyunca beklentilerimizi oldukça karşılayan MatePad Pro 12.2 yenilikçi ekran teknolojileri ve güçlü donanımıyla tablet dünyasında yeni bir dönemin kapısını aralıyor. İster öğrenci olun ister iş amaçlı kullanın isterseniz de günlük hayatınızın bir parçası olsun. Bu tablet her koşulda sizi tatmin edecek. Netflix, Youtube, Spotify gibi günlük yaşantımızda sıklıkla kullandığımız uygulamalar gerek görüntü kalitesi olsun gerek ekran parlaklığı gerek pil ömrüyle MatePad Pro 12.2 ile farklı bir deneyim yaşattı. Bütün Huawei incelemelerimizde Harmony OS ile Google uygulamalarını nasıl kullanabileceğimizi anlatıyoruz çünkü Google uygulamalarını kullanamama ile ilgili soru işareti yaşanabiliyor. Huawei telefon ve tabletlerle şu an Google uygulamalarını GBOX ile kullanılabiliyor, Huawei bulduğu bu çözümle GBOX’a yönlendiriyor Google hizmetleri için .AppGallery’den GBOX’ı indirip ardından Google Play’e girebiliyor ve istediğiniz uygulamaları indirebiliyorsunuz.

Huawei MatePad 12.2: Hayal Gücünüzü Teknolojiyle Buluşturun

Peki Huawei’in bu son harikasına nasıl sahip olabilirim? Huawei, yeni nesil tabletlerini tercih edecek kullanıcılara özel bir indirim fırsatı sunuyor. 34.999 TL fiyatla satışa çıkan MatePad Pro 12.2, 3 ay vade farksız taksit imkânı ve 1000 TL sepet indirimiyle geliyor.  6.998 TL değerinde MatePad Klavye ve M-pencil hediyesi ve 12 ay ekran hasarı garantisi de cabası.

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!