Adına yakışacak

Güncelleme Tarihi:

Adına yakışacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2010 00:00

84. Gazi Koşusu Veliefendi Hipodromu’nda saat 17.15’te başlayacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de katılması beklenen yarışta birinci gelen atın sahibi, toplam 1 milyon 208 bin 350 lira kazanacak.

AT yarışlarında Türk yarışçılığının derbisi olarak nitelendirilen 84. Gazi Koşusu, bugün İstanbul’da yapılacak. Türkiye Jokey Kulübü (TJK) tarafından, Ulu Önder Atatürk adına 1927 yılından bu yana her yıl düzenlenen Gazi Koşusu’nun 84’üncüsü, Veliefendi Hipodromu’nda saat 17.15’te başlayacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de izleyeceği üç yaşlı safkan İngiliz taylarının, yarış hayatlarında sadece bir kez koşabildikleri, çim pistte 2.400 metre mesafeli Gazi Koşusu’na 22 tay katılacak.

Gazi Koşusu’nu kazanacak safkan sahibine, 750 bin lira olan birincilik ikramiyesinin yanı sıra yetiştiricilik primi ve kaydiye ücretleriyle birlikte toplam 1 milyon 208 bin 350 lira kazandıracak. Gazi Koşusu ve diğer yarışların televizyonlardan canlı yayını için TJK tarafından büyük bir canlı yayın ekibi görevlendirildi.

Bu özel günün tüm detayları, toplam 25 kamera ile canlı yayında ekranları başındakilere ulaştırılacak. Yarışseverler, bu büyük yarışı TJK Tv, Tay TV, Kanal D ve NTV Spor kanallarından canlı izleyebilecekler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!