Adaylar 2 oldu

Güncelleme Tarihi:

Adaylar 2 oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ali Rıza Tekin'den sonra Gültekin Gencer de Antalyaspor Kulübü Derneği başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Yarış başladı Antalyaspor Kulübü Derneği'nin pazar günü yapılacak genel kurulunda yönetime talip olacak grup 2'ye çıktı. Ali Rıza Tekin'den sonra, Genpaspor'un Başkanı Gültekin Gencer de ekibi ile birlikte yönetime talip olduğunu açıkladı. Gencer, Antalyaspor'a ve Antalya futboluna hizmet etmiş tecrübeli isimlerden oluşan bir ekiple yola çıktıklarını söyledi.

Tecrübeliyiz Derneğe, Antalyaspor'un en büyük destekçisi olacak aktif bir kurum kimliği kazandıracaklarını belirten Gencer, ‘‘Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Vakfı'nın da desteğini aldık. Antalyaspor'u şirket, vakıf, dernek ve taraftarları ile güçlü bir camia haline getirmek istiyoruz. Bunu başaracak tecrübeye sahip olduğumuzu Antalya biliyor’’ diye konuştu.

Futbol Okulu Bu arada, A.Rıza Tekin başkanlığındaki ekip de genel kurul hazırlıklarını sürdürüyor. Tekin'in ekibinde yer alan Nafiz Tanır, şimdiye kadar lafta kalan Futbol Okulu projesini hayata geçireceklerini söyledi. Tanır, Antalyaspor'u tüm spor branşlarında da faaliyet gösteren bir kurum haline getireceklerini belirterek bazı projelerini şöyle anlattı:

İNTERNETTE site ‘‘İnternette Web sitesi açarak Antalyaspor'un Türkiye'de ve uluslararası düzeyde tanıtımını sağlayacağız. İlimizdeki tüm okullarla temasa geçerek yeni nesile Antalyaspor sevgisini aşılayacak çalışmalar yapacak ve sporda ve eğitimde başarılı öğrencilere destek olacağız. Yaz spor okullarının yanı sıra, yılın 12 ayı faaliyette olacak Futbol Okulu kurulacak.’’ ANTALYA/DHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!