Adana ikinci yarıda yıkıldı: 5-3

Güncelleme Tarihi:

Adana ikinci yarıda yıkıldı: 5-3
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2001 00:00


Samsunspor, Adanaspor'u 5-3 yendi.
Haberin Devamı

Ev sahibi takım, Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını 2-1 önde kapamasına karşın ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı ve Karadeniz ekibi karşısında kendi sahasından puansız ayrıldı.

Karşılaşmada konuk takımın golleri İlhan(3), Baidoo ve Tümer'den gelirken Adanaspor'un gollerini Cenk(2) ve Mehmet Yozgatlı kaydetti.

İLK YARI

7. dakikada Evren, sağ kanattan taşıdığı topu, ön direkte bulunan Cenk'e aktardı. Samsunspor savunma oyuncularının müdahalesi üzerine kötü vuran Cenk, topu dışarıya attı.

11. dakikada Samsunspor savunma oyuncularından Kenan, ceza alanı içinde Cenk'i düşürdü. Adanasporlu oyuncuların penaltı beklentileri karşısında hakem Ferhat Gündoğdu ''devam'' kararı verdi.

24. dakikada Samsunspor Kaptanı Ercan, kendi taşıdığı topla ceza alanı üzerinden sert vurdu. Kaleci Atilla topu bloke etti.

28. dakikada Souza pasını Tümer'e verdi. Bu oyuncunun sert şutunda, topu kaleci Atilla kornere attı.

31. dakikada Tümer, sol kanattan taşıdığı topu kale alanı içinde bulunan İlhan'a aktardı. İlhan, düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

38. Mehmet Yozgatlı'nın golünü, maçın hakemi Ferhat Gündoğdu, ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

40. dakikada Adanaspor'un kazandığı serbest atışı kullanan Cenk direkt kaleye vurdu ve takımını beraberliğe taşıyan golü attı: 1-1.

42. dakikada Ahmet, hareket halindeki Cenk'in önüne topu attı. Cenk, düzgün vuruşla takımının 2. golünü attı: 2-1.

Maçın kalan kısmında gol olmayınca, Adanaspor ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI

47. dakikada Soner'in pasıyla buluşan Volkan Öztürk, bekletmeden sert vurdu, kaleci Allum, topu bloke etti.

66. dakikada Baidoo, kale sahasına ortaladı, uzak direkte topla buluşan Ercan kafayla topu ağlara gönderdi: 2-2.

67. dakikada Samsunspor'dan Souza çıktı, yerine Ertuğrul (x) girdi.

68. dakikada Adanaspor'dan Cenk, Volkan Arslan'dan aldığı topla kale sahasına girdi. Önce savunma oyuncularını sonra da kaleci Allum'ugeçti. Bu oyuncunun kötü vuruşunda top az farkla auta gitti.

71. dakikada Samsunspor'un etkili oyuncularından Tümer, kendi gayretiyle taşıdığı topla ceza sahasına girdi, sert vurarak topu filelerle buluşturdu: 2-3.

73. dakikada Samsunspor'dan Ercan, sol kanattan taşıdığı topu cezaalanı içinde bulunan İlhan'a aktardı. Bu oyuncu çok sert vurarak, takımı 4-2 öne geçirdi.

75. dakikada Adanaspor'da Evren'in yerine Mehmet Uskalelier (x) girdi.

78. dakikada Samsunspor savunma oyuncularından Mehmet, topu uzaklaştırmak isterken, Adanaspor'dan Mehmet Yozgatlı'ya kaptırdı. Bu oyuncu, düzgün bir vuruşla takımını gole kavuşturdu: 3-4.

Bu dakikalarda Samsunspor'da Baidoo'nun yerine Hakkı (x), Adanaspor'da ise Volkan Öztürk'ün yerine Cem (x) oyuna girdi.

84. dakikada Adanaspor'dan Ahmet'in yerine Sabri (?) oyuna dahil oldu.

86. dakikada Samsunspor'dan Ertuğrul'un pasıyla buluşan İlhan, savunma ve kalecinin de hatasından da yararlanarak, topu filelerle buluşturdu: 3-5.

88. dakikada Samsunspor'dan Tümer'in yerine Furkan (?) oyuna girdi. Karşılaşmanın kalan kısmında gol olmayınca, Adanaspor, Samsunspor'a 3-5 yenildi.

Bu arada, karşılaşma boyunca Adanaspor antrenörü Kemal Yıldırım'a ''istifa, istifa'' diye bağıran taraftarlar, yöneticilere de kızgınlıklarını belirtiler.

Stat: 5 Ocak

Hakemler: Ferhat Gündoğdu, Kamil Şener, Ercan Yaltıntaş

Haberin Devamı
Adanaspor: Atilla, Ercan Ünal, Ercan Yörük, Serkan, Volkan Öztürk, Evren, Soner, Volkan Arslan, Mehmet Yozgatlı, Cenk, Ahmet

Samsunspor: Allum, Mehmet, Baidoo, Tümer, Serkan, İlhan, Souza, Kenan, Ali, Ercan, Müslüm
(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!