Adana 'Demir' gibi

Güncelleme Tarihi:

Adana Demir gibi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2012 22:10

PTT 1'inci Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, sahasında konuk ettiği Kartalspor'u 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Yoğun yağışla ağırlaşan zeminde oynanan karşılaşmada Adana Demirspor'un gollerini Junior ve Erman atarken, rakip Kartalspor'un golünü ise Mehmet penaltıdan kaydetti.

Mavi lacivertliler bu galibiyetle, puanını 23'e çıkarıp zirve mücadelesini sürdürdü.

"KAZANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ"

STAT: 5 Ocak
HAKEMLER: Özgüç Türkalp (7), Hakan Eygün (7), İbrahim Bozbey (7)
ADANA DEMİRSPOR: Şener (7)- Kerem (6), Berat (6), Alhassan (6), Özgür (7), Lawal (7), Hüseyin (6), Erman (7)(Dk.88 Murat ), İrfan (6)(Dk.90+1 Burak Keskin ), Erçağ (6)(Dk.82 Javit 5), Junior (8)
KARTALSPOR: Erşen (5)- Mehmet (6), Deyvison (5), Ethem (5), Uğur (5), Gökhan (6), Okan (5)(Dk.86 Fatih ), Timuçin (6)(Dk.69 Burak Akdiş 5), Ferdi (7), Efecan (4)(Dk.46 Erhan 5), Yaser (5)
GOLLER: Dk.14 Junior, Dk.49 Erman (Adana Demirspor), Dk.87 (Pen) Mehmet (Kartalspor)
SARI KART: Dk.31 Gökhan, Dk.31 Ethem, Dk.42 Ferdi, Dk.80 Erhan (Kartalspor), Dk.35 İrfan, Dk.55 Kerem (Adana Demirspor)

Hürriyet

ALKOL KONTROLÜ

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan'ın 5 Ocak Stadı'nda taraftarların maça alkollü girip taşkınlık çıkarmaması için başlattığı alkolmetre ile alkol testi dönemi devam ediyor.

Adana Demirspor'un Kartalspor ile oynadığı PTT 1'inci Lig karşılaşması öncesi stada giren taraftarlara, trafik ekipleri alkol testi yaparken, çok sayıda taraftar alkollü olduğu için stada alınmadı.

Bazı taraftarlar uygulamayı tepki ile karşılarken, taraftarların çoğunluğu ise, "Alkol olmazsa olay olmaz. Kulüplerimiz alkollü kişilerin çıkardığı olaylar nedeniyle çok ceza alıyor. Eşlerimizi ve çocuklarımızı stada getiremiyoruz. Bu uygulama sayesinde rahat bir şekilde maçlarımızı izliyoruz. Bu uygulamayla hem kavgalar azalır, hem de kulüplerimiz ceza almaz" görüşünde birleştiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!