Adalı Demirören'e küstü

Güncelleme Tarihi:

Adalı Demirörene küstü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2011 00:00

Metris Cezaevi’nde bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu başkanı Yıldırım Demirören’in kendisine yönelik ilgisizliğinden dolayı son derece rahatsız.

Haberin Devamı

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre Adalı, geçen hafta içerisinde kendisini ziyarete gelen bir yöneticiye, Demirören’le arasında telafisi mümkün olmayan yaralar açıldığını söyledi.  “Yalnız bırakıldım, kırgınlığımı hiçbir özür gideremez. Gazetelerde, Demirören’in savcılıkta, ‘’İbrahim Akın transferinden haberim yok’’ dediği çıktı. Bu benim için tam bir yıkım oldu” dedi.

AĞUSTOS AYININ İLK YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NDA NE OLDU?

Yönetim içerisinde de bu konuyla ilgili ciddi bir tartışma yaşandı. Ağustos ayının ilk yönetim kurulu toplantısında, “Carvalhal’in göreve getirilmesinin konuşulduğu toplantı,  Hakan Aksoy ve birkaç yönetici, Adalı’ya sahip çıkılmadığını, özellikle de Demirören’in bu konuya kayıtsız kaldığını söyledi; o toplantıdan sonra Aksoy hiç bir toplantıda yer almadı.

Haberin Devamı

HAKAN AKSOY SEZON BAŞINDAN BU YANA HİÇBİR MAÇA GELMİYOR

Yıllarca Beşiktaş tribünlerinde yer alan, yönetime girdikten sonra ise Kartal Yuvaları ve Pazarlama gelirlerinde yüzde üçyüzden fazla bir artış sağlamasına karşın, gerekli taktir ve sorunların çözümü konusunda destek bulamadığını belirterek, görevi bırakan Aksoy’un sezon başından bu yana hiçbir maça gelmemesi de dikkat çekiyor.

İzmir’de yaşayan ve Beşiktaş’ın 100. Yıl şampiyonluğu ve sonrasındaki transferlerinde de etkin rol oynayan Emin Önal, çok uzun bir süredir toplantılarda yer almıyor. Toplantılarda yer almayan bir diğer üye ise Alaatin Aykaç.

Yönetimin en deneyimli isimlerinden Sinan Vardar ise destek verilmediği için altyapıdaki görevini bıraktığını açıkladı. Vardar, bu hafta içerisinde başkan Demirören’le yapacağı görüşmenin ardından yönetim kurulundaki görevine devam edip, etmeyeceğine karar verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!