Adalet için UEFA ve FIFA’ya da gideceğim

Güncelleme Tarihi:

Adalet için UEFA ve FIFA’ya da gideceğim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2013 23:43

Tahkim Kurulu Başkanı ile görüştükten sonra yine iddialı konuştu, “Umarım TFF dışında bir müdahaleyle karşılaşmayız” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu ile görüştü. Sabah avukatlarıyla toplantı yaptıktan sonra TFF’ye geldiğini belirten Hacıosmanoğlu, “Yakın zamanda da PFDK Başkanı ile görüşeceğim. Federasyon ve kurumları dışında UEFA ve FIFA’ya da müracaatlarımız olacak. Hem UEFA hem de FIFA başkanlarıyla kısa süre içinde detaylı bir şekilde konuşacağım” dedi.

KARARI TFF VERECEK

KULÜPLERİMİZİN dışında ülkemizin de ceza almaması için sorunu kendi bünyemizde çözmek gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: “Umut ederim ki TFF dışında bir müdahaleyle karşı karşıya kalmayız. TFF’nin kararından sonra yol haritamızı çizeceğiz ve kim ceza alacaksa da umurumuzda olmayacak.”

Haberin Devamı

Tek eksik taraftar

GALİBİYET serisini sürdüren Trabzonspor’da, taraftarların tribünleri boş bırakması üzüntü yarattı. “Bir takımı tutmak, desteklemek onu iyi günde hatırlamak değildir” diyen teknik direktör Mustafa Akçay, Lazio maçında tribünlerin dolmasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!