Acaba Evimi Ne Renk Boyasam?

Güncelleme Tarihi:

Acaba Evimi Ne Renk Boyasam
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 11:53

Sınırsız bir renk kartelası hayal edin ve bu karteladan istediğiniz rengi tek dokunuşla duvarlarınızda anında görün.

Haberin Devamı

Filli Boya’nın Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen bol ödüllü ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması, son teknoloji fonksiyonları, trend renk kartelaları ile yaşam alanlarını boyatmadan önce kullanıcıların gerçeğe en yakın haliyle görmesini sağlıyor.

Böylece acaba renk duvarımda nasıl durur, pişman olur muyum? Endişesini ortadan kaldırıyor. Kullanımı ise çok basit. Boyayacağınız alanın fotoğrafını çekiyorsunuz, dijital kartelalardan veya bir nesnenin fotoğrafından beğendiğiniz rengi ve tonu seçip uyguluyorsunuz. Sonrasında evinizin boyattıktan sonraki halini önceden sanal ortamda anında görmüş oluyorsunuz.

Mimar Benim ile Sen de Kendi Evinin Mimarı Ol
Yaşam alanlarının dekorasyonuna, renklerine özen gösteren herkes Mimar Benim sayesinde mekânlarda renk kullanım seçeneklerini arttırarak özgün yaşam alanları oluşturabiliyor.

Siz de seçtiğiniz renkler ile kullandığınız objelere, mobilyalarınıza, parke ve döşemelerin uyumuna yönelik kombinler yapabilir, ekran görüntülerini kaydedip beğendiğiniz renkleri favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Gerek görselleri, gerek içeriği, gerek kullanımı açısından Türkiye’nin en çok beğenilen uygulamaları arasında yer alan “Mimar Benim”, yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi güvenle renklendirilmesine imkân tanıyor. Mimar Benim, Apple tarafından ‘En İyi 10 Türk Uygulama’ arasında gösteriliyor.

Filli Boya’nın Renxmatik hizmeti veren herhangi bir bayisinde, tercih ettiğiniz rengi dilediğiniz miktarda ve tonda beklemeden hemen yaptırabilirsiniz.

“Mimar Benim” uygulamasını, ücretsiz olarak IOS için AppStore’dan https://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 adresinden,

Android cihazlar için GooglePlay için https://play.google.com/store/search?q=filli+boya&c=apps adresinden indirebilir,
www.filliboya.com ‘un “Renklendirin” bölümünden keşfedebilirsiniz.

Detaylı Bilgi:
www.filliboya.com
www.instagram.com/filliboya
www.facebook.com/filliboya
www.twitter.com/filliboya


İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!