Abi yarı yolda bırakma dayan

Güncelleme Tarihi:

Abi yarı yolda bırakma dayan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2012 00:00

F.Bahçeli futbolcular, sakatlığı tekrarlayan Emre’ye soyunma odasında yalvardı. İlk yarıyı acılar içinde tamamlayan tecrübeli futbolcuya önce Kocaman seslendi: “20 dakika daha dayan!” Ardından takım arkadaşları devreye girdi: “Sahadaki varlığın bize güç veriyor.”

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de sakatlıkları devam eden Emre ile Gökhan, büyük bir fedakarlık örneği göstererek Beşiktaş derbisinde forma giydiler. Ancak her iki futbolcu da henüz ilk yarıda sakatlandı. Gökhan, 40. dakikada yerini Orhan Şam’a bırakırken Emre, acılar içerisinde soyunma odasına gitti.  Aykut Kocaman, soyunma odasında tedavi olan Emre’ye döner ve şunları söyler:

- Biraz daha devam edebilir misin? En azından 20 dakika dayan!
Emre, fedakarlığa hazırdır. Hocasını kırmaz:
- 15-20 dakika kendimi denerim.
Bu sırada ilginç bir olay yaşanır. Yerli-yabancı futbolcular Emre’nin ikinci yarıda sahada olmasını ister. Yerliler, yalvarır:

Yabancılar da rica etti

Aman abi dayan. Bizi yalnız bırakma. Sahada varlığın bize güç veriyor. Ağrılarla oynuyorsun, biliyoruz ama en iyimiz sensin. Ne olur çık oyna!
Yabancılar, tercümanları kollarından tutup Emre’nin yanına gelirler ve tecrübeli yıldızdan oyundan çıkmamasını rica ederler. Arkadaşlarının ısrarlarına kayıtsız kalamayan Emre Belözoğlu’nun yanıtı olumludur:
- Arkadaşlar merak etmeyin. Sahaya çıkıp, kendimi 15-20 dakika deneyeceğim.

Haberin Devamı

İkisi de Karabük’te yok

Emre verdiği sözü tutup, ikinci yarıda takımla birlikte sahaya çıkar. Ancak, acıları ona 57. dakikaya kadar izin verir. Tecrübeli yıldız, o dakikada yerini Selçuk’a bırakır. Emre ve Gökhan’ın 12 Şubat Pazar günü deplasmanda oynanacak K.Karabükspor maçında forma giyemeycekleri, her iki futbolcunun da 18 Şubat’ta Kadıköy’de yapılacak Sivasspor karşılaşmasında, takımdaki yerlerini alacakları belirtildi.

Kocaman teşekkür etti

Aykut Kocaman, sakatlıklarına rağmen çıkıp oynayan Emre ile Gökhan’a maçtan “Bizi kırmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

Fener’e derbi serveti 500 bin dolar

F.BAHÇE’nin derbi zaferi, futbolcuları ihya etti.  Dün gece kazanılan 3 puanın  futbolculara getirisi 500 bin dolar oldu. Sarı lacivertliler böylece, ikinci yarıda 8 maçta kazanılan 16 puanın karşılığı olarak 1.2 milyon dolar alacak. Bu para, önümüzdeki günlerde vergiler düşülerek oyunculara ödenecek.
Sezon başından itibaren ilk yarının sonuna kadar geçen süreye ait transfer taksitleri ve maç başı primlerinin karşılığı olan toplam 7 milyon dolara yakın bir parayı (çekler de dahil) iki hafta önceki Mersin İY maçından önce hesabına yatıran yönetim, ikinci yarıda biriken 700 bin doların üzerine derbi primini de ekledi. Böylece 8 maçın kazancı 1.2 milyon dolara çıkmış oldu. Yönetim normalde diğer maçlara 100 bin dolar, derbilere ise 200 bin dolar prim belirledi. Derbi primleri maçın önemine göre değişiyor

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!