90'ı bulamayana uyarı!

Güncelleme Tarihi:

90ı bulamayana uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 12:14

Fenerbahçe, ikinci yarı hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Miracle Oteli'nin sahasında teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana 5 oyuncu katılmadı. İki kez operasyon geçirdiği sol ayak tarak kemiğindeki ağrılar nedeniyle kontrol amaçlı röntgen çektiren Özer,sahaya çıkıp kendisini denedikten sonra idmana çıkamadı.Özer'in yanı sıra dizinde ağrıları bulunan Mehmet Topuz, sol kasığındaki yırtık nedeniyle tedavisi süren Uğur Boral, Samsunspor maçında sağ ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle tedavisi süren Andre Santos ile, dünkü idmanda bileği burkulan Berk çalışmada yer almadı. Sağ üst arka adelesinde sertleşme olan Niang ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Senegalli golcünün, Antalyaspor maçında oynayıp oynamayacağı maç günü kesinlik kazanacak.

Haberin Devamı

İki grup halinde çalışan sarı-lacivertlilerde bir grup polar saatle 35-40 metrelik alanda çift kale maç yaptı. Bu çalışmada hedef futbolcuların maksimum nabız atımlarını yüzde 90'a ulaşmak. Nabız atımları yüzde 90'ı yakalayamayan futbolcular için saha kenarındaki bilgisayar ekranında kırmızı ışık yanıyor, yardımcı antrenör de oyuncuyu uyarıyor ve daha fazla koşmasını istiyor. Buna rağmen oyuncuların büyük bölümü nabzı yüzde 90'ına ulaşmazsa saha genişletilerek çalışmalar devam ediyor. Nabız atımları yüzde 90'a ulaşmayan oyuncular için antrenman sonrası ayrı bir çalışma programı uygulanıyor.

Diğer grup ise core çalışmaları yaptı. Futbolcular, kendi ağırlığıyla kasların güçlendirmesine yönelik bir antrenman yapıyor.

Bu grupta Gökhan, Caner, Selçuk, Okan, Gökay, Semih yer aldı.Sarı-Lacivertli takım günün ikinci çalısmasını 18.00'de basına ve taraftara kapalı yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!