6'ncı haftayı bekleyin

Güncelleme Tarihi:

6ncı haftayı bekleyin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2007 00:00

Takımın yoğun bir kamp döneminden çıktığını belirten F.Bahçe Teknik Direktörü geçen sezon da ilk haftalarda arzulanan seviyeye gelemediklerini hatırlatarak, "Uyum sürecini atlattıktan sonra iyi futbol da gelecek" dedi.

YENİLENEN kadrosuna rağmen lige kötü başlayan ve arzulanan futbolu oynayamayan Fenerbahçe’de eleştirilere hedef olan teknik direktör Arthur Zico, yönetime verdiği raporda, "6 hafta bekleyin" dedi. Brezilyalı teknik adam geçtiğimiz sezonu örnek göstererek, "Hazırlık döneminde yoğun bir tempodan geçiyoruz. Futbolcular sezona yorgun giriyor. Yeniler ile eskiler birbirini yeni tanımaya başladı. 6 hafta sonra istenen noktaya geleceğiz" diye konuştu.

Sarı lacivertli camiada eski teknik direktör Christoph Daum ile Arthur Zico’nun çalışma sistemi en çok tartışılan konulardan biri. Daum döneminde yardımcı antrenör Roland Koch’un kondisyon açısından takımı daha iyi çalıştırdığına dikkat çeken otoriteler, Zico’nun yardımcısı Santana’nın farklı bir yöntem ile futbolcuları hazırladığını ileri sürerek, "Avrupa’ya transfer olan ÜmitÖzat ve Tuncay Şanlı’nın laktak testlerinin geçen yıla oranla düşük çıkması iki hoca arasındaki farkı gösteriyor" yorumunu yapıyor.

En büyük sorun sakat futbolcular

Belediyespor karşısında tel tel dökülen takımın Anderlecht maçında çıkışa geçtiğini savunan Zico, ilk yarıdaki tempoyu 90 dakikaya çıkardıkları taktirde eski güçlerini kazanacaklarını vurguladı. Sezon başında bir çok takımın aynı sıkıntıyı yaşayabileceğini savunan Brezilyalı çalıştırıcı, en büyük sorunun sakatlar olduğunu vurgulayarak, "Alex, Lugano ve Appiah aramıza geç katıldılar. Onlarla birlikte daha iyi oynayacağız" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!