55'lik Foreman yeniden ringde

Güncelleme Tarihi:

55lik Foreman yeniden ringde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2004 18:01

Dünya Ağır Sıklet Boks eski şampiyonlarından Mike Tyson ve George Foreman ringlere geri dönme kararı aldı. 55 yaşındaki Foreman'ın kararı boks dünyasında şok etkisi yaratırken, Tyson'ın maddi sıkıntılar nedeniyle geri dönüş kararı aldığı açıklandı.

Haberin Devamı

Boks dünyası iki dev ismin ringlere geri dönme kararıyla sarsıldı. 10 Ocak günü 55. yaş gününü kutlayan George Foreman "son bir dövüş" için antrenmanlara başladığını söyledi. ABD'deki KRIV kanalına bir açıklama yapan Foreman, "101 kiloya inmek için çok çalışıyorum. Eğer başarırsam son bir maç için ringe çıkacağım." dedi. Kariyerindeki 76 zaferin 68'ini nakavtla kazanan Foreman'ın ringlere dönüşü için henüz bir tarih belirlenmedi.

Ringlere geri dönme kararı alan bir diğer boksör de Mike Tyson. Yaklaşık 1 yıl önce Clifford Etienne'i 49 saniyede yendiği maçtan bu yana dövüşmeyen Tyson, mayıs ya da haziran ayında ringe çıkmaya karar verdi. Eski menajeri Shelly Finkel'le yeniden anlaşan Mike Tyson'ın maddi sıkıntılar nedeniyle dövüşmek istediği belirtilirken, karşılaşacağı rakip hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!