550 bine geldi sorunları çözdü

Güncelleme Tarihi:

550 bine geldi sorunları çözdü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 01:18

Transferi nedeniyle yönetimin çok eleştirildiği tecrübeli kaleci, bordo mavililerin ortalaması en iyi file bekçisi oldu.

Haberin Devamı

F.BAHÇE maçında müthiş oynayan kaleci Hakan Arıkan, camianın yüzünü güldürdü. Devre arasında Kayserispor’a 550 bin Euro kiralama ücreti, oyuncuya da yarım sezon için 1 milyon 400 bin lira garanti ücret verilerek transfer edilen tecrübeli kaleci, oynadığı 3 Süper Lig ve 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında kalesinde sadece 2 gol gördü.

5 maçta 2 gol yedi

HAKAN, Onur Kıvrak’ın sakatlığı sonrasında Trabzon kalesinde oluşan sıkıntıya da merhem oldu. Trabzon’da bu sezon 33 resmi maçta 4 kaleci görev yaparken maç başına gol ortalamasında kalesinde en az gol gören isim de Hakan oldu. Onur Kıvrak 8 resmi maçta 4 gol (maç başına 0,5), Hakan 5 maçta 2 gol (0,4), Fatih Öztürk 16 maçta 24 gol (1.5), İbrahim Demir ise 5 maçta 7 gol (1,4) kalesinde gördü.

KADIKOY PANTERi HAKAN

Haberin Devamı

Trabzon yerel basını F.Bahçe maçında takımın oyununu beğenmezken, tecrübeli kaleciyi yere göğe koyamadı.

TRABZON’da yerel basın Fenerbahçe maçında ortaya konulan futbol beğenmezken kaleci Hakan Arıkan’a ise, “Kadıköy Panteri” unvanı verildi. Taka Gazetesi, “Hakan direndi, Türkiye izledi. Hakan Arıkan panter kesildi. Hakan, Onur’u aratmadı. Hakan Kıvrak!” ifadelerini kullandı. Karadeniz Gazetesi, “Kadıköy Hakan’ı” manşetini atarken Kuzey Ekspres Gazetesi, “Sahadan çekilmedik, geri çekildik, 1 puanla yetindik. Trabzon’u Hakan kurtardı”, Günebakış, “Muhteşem Hakan”, Karadeniz’in Sesi ise “Kadıköy Panteri” başlıklarını kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!