500 bin dolar daha kazandılar

Güncelleme Tarihi:

500 bin dolar daha kazandılar
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2011 00:00

Fenerbahçe maç kazanıyor, futbolcular da ceplerini dolduruyor. Sarı lacivertli yönetim, ikinci yarıda kazanılan 7 karşılaşma sonrası oyuncularına toplam 3.6 milyon dolar prim dağıttı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ikinci yarı kazanıyor, futbolcuların cepleri doluyor... Sarı lacivertli takımın zorlu Gençlerbirliği maçı öncesi başkan Aziz Yıldırım takımın kamp yaptığı İncek Tesisleri’nde futbolcularla bir toplantı yaptı. Başkan, kısa konuşmasında herkesin özel hayatına dikkat etmesini istedikten sonra maçın önemine değindi ve sözlerini ‘Maçı kazanın, primi hak edin’ diyerek noktaladı.

İlk yarısı 2-2 biten ve maç sonunda sahadan 4-2’lik zaferle ayrılan sarı lacivertli takımın başkanı, her zamanki gibi verdiği sözü tuttu, 3 puan karşılığında oyuncular 500 bin doların sahibi oldu.

1 milyon dolar
Antalyaspor maçında 100 bin dolar, Trabzonspor maçında 1 milyon dolar, Manisaspor maçında 300 bin dolar, Kayserispor maçında 100 bin dolar, Beşiktaş maçında 1.5 milyon dolar ve Kasımpaşaspor maçında 100 bin dolar prim alan sarı lacivertli futbolcular, Gençlerbirliği maçında da 500 bin dolarlık prim alarak toplam 3.6 milyon dolar primi hak ettiler. 500 bin dolarlık primden futbolculara ortalama 15’er bin dolar kalırken, futbolcular için bu para aslında çok da büyük bir miktar değil.

Aylık ortalama 100 bin Euro para kazanan Fenerbahçeli futbolcular, geleneksel olarak alacakları primlerden kesintiler yaparak Samandıra’da çalışan personele de dağıtıyor.

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!