30 Milyarlık poster

Güncelleme Tarihi:

30 Milyarlık poster
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2000 00:00

Haberin Devamı

Bir gecede 50 milyar lira kazandılar

Kepez Belediyespor'un Falez Otel'deki gecesinde takımın posteri açık arttırmada rekor bir fiyata, tam 100 bin mark veren Adopen firması'na satıldı. Forma reklamını da 15 milyar liraya Çiloğlu Gıda aldı.

BU BİR REKOR

Antalya'nın Üçüncü Lig'deki temsilcisi Kepez Belediyespor'un düzenlediği dayanışma gecesinde yapılan açık arttırmada, takımın posteri bugüne kadar görülmemiş bir rekor fiyata satıldı. Lacivert beyazlı takımın 50-60 cm ebadındaki poster fotoğrafını, açık arttırmaya İstanbul'dan telefonla katılan Adopen firması 100 bin mark taahhüt ederek satın aldı.

SON ANDA ADOPEN

Kepez Belediyespor'un Falez Otel'deki gecesinde yapılan açık arttırmada posterin açık arttırması 500 milyon lira ile başladı. İşadamı Hilmi Beken, 2 milyar liraya çıkardı ve tam satılmak üzereyken açık arttırmaya İstanbul'dan telefonla katılan Adopen firmasının ortaklarından Mustafa Sak, 10 bin mark verdi. Ve poster süper rakamı taahhüt eden Adopen'e satıldı.

FORMA 15 MİLYAR

Posterden sonra lacivert kırmızılı takımın forma reklamı açık arttırmaya çıkarıldı. Forma reklamı da bir sezon için 15 milyar lira veren Çiloğlu Gıda'nın sahibi İbrahim Çil'de kaldı. Amatör mankenler Yasemin Ayak ile Dilek Coşkun da Kepez'in flamalarını davetlilere 10'ar milyon liradan sattığı geceden elde edilen gelir böylece toplam 50 milyar liraya ulaştı.

MEHMET ATAY'DAN SİTEM

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Orhan Tolunay ile oda başkanlarının da katıldığı dayanışma gecesinde bir konuşma yapan Kepez Belediyespor Başkanı Mehmet Atay, futbolseverlere sitemde bulundu. Atay, ‘‘Taraftar desteğinden yoksun olduğumuzu üzülerek söylemek zorundayım. Antalyalılar bu takıma maçlarımıza gelerek sahip çıkmalıdır’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!