3 virajın ardı şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

3 virajın ardı şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 22:19

Ahmet Nur Çebi, “Şu anda lig lideriyiz ama bitmiş bir şey yok. Bunun bilincinde çıkacağımız sıradaki 3 karşılaşmada galibiyet alırsak yolumuz açık. Takıma ve hocaya sonuna kadar güveniyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

SÜPER Lig lideri Beşiktaş’ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iddialı açıklamalara imza attı.
Geriye kalan 8 maçın da final havasında geçeceğinin altını çizen Çebi, “Şu anda lig lideriyiz ama bitmiş bir şey yok. Bunun bilincinde çıkacağımız sıradaki 3 karşılaşmada galibiyet alırsak yolumuz açık” ifadelerini kullandı.
Çebi, “Kasımpaşa, Bursa, Akhisar maçlarını kayıpsız geçelim, bu üç virajın ardı şampiyonluk” şeklinde konuştu.

TAKIM HER ŞEYİN BİLİNCİNDE

SİYAH beyazlı kulübün ikinci başkanı, sürekli futbolcuları motive ettiklerini dile getirip, “Şu anda bitmiş birşey yok. Tüm oyuncularımız bunun bilincinde çalışıyorlar. Kasımpaşa ile yapacağımız maç çok önemli, disiplini elden bırakmamalıyız” dedi.
Çebi sözlerini, “Hocamız Şenol Güneş ve takıma güveniyoruz. Her maça ayrı ayrı konsantre oluyoruz. Taraftarlarımızın da desteğiyle hedefimize kavuşmak için kenetlendik” diye bitirdi.

Haberin Devamı

HER MAÇTA SAVAŞMALIYIZ

BEŞİKTAŞ’ta son haftaların formda ismi Kerim Frei takım olarak şampiyonluğa odaklandıklarını söyledi. Kerim, “Şampiyonluk bu defa bize çok yakın. Bu zamana kadar ne yaptıysak, sakince aynısını yapmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!