3 öğün kavga

Güncelleme Tarihi:

3 öğün kavga
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2013 00:19

24 saat içinde 3 kez birbirine giren İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk kadro dışı kaldı.İki futbolcu Hajduk maçı sonrası tartıştı. Ardından dönüşte bu kez sabaha karşı tesislerde kapıştı. Son olarak sabah, A2 takımında oynamak istemeyen Sezer ile kendisini uyaran kaptan tekme tokat kavga etti.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ta kaptan İbrahim Toraman ile Sezer Öztürk, birbirleriyle yumruk yumruğa kavga edince süresiz kadro dışı bırakıldı. Siyah beyazlı camiayı şoke eden olayın fitili, ilk olarak milli maç arası nedeniyle Hırvatistan’da oynanan özel karşılaşmada ateşlendi.
Hajduk Split maçında pas yüzünden tartışan futbolculardan kaptan İbrahim Toraman, karşılaşmanın ardından Sezer Öztürk’ü sert biçimde uyardı. Sezer de el kol işaretleri ile “Bana karışamazsın” diye karşılık verdi. İşin büyümesini araya giren diğer futbolcular önledi.

KAPIYI KIRARAK AYIRDILAR

ANCAK ikili arasındaki problem bitmedi. Önceki gece sabaha karşı İstanbul’a inen takım, Nevzat Demir Tesisleri’ne geçti. İddiaya göre Sezer, burada İbrahim Toraman’ın odasına giderek kapıyı kilitledi. Ve içeriden gelen sesleri duyan takım arkadaşları, yumruk yumruğa kapışan ikiliyi ancak kapıyı kırıp odaya girerek ayırabildi.
Sabah antrenmanında ise, bu kez sakatlığını gerekçe göstererek A2 takımında oynamak istemeyen Sezer’e, İbrahim Toraman bir kez daha müdahale etti. Bunun üzerine tekrar birbirine giren iki oyuncu da Önder Özen ve Bilic’in ortak isteğiyle süresiz kadro dışı bırakıldı.

Haberin Devamı

TORAMAN’IN VUKUATLARI

Üzülmez’le terlik kavgası yapmıştı

YAŞANAN tatsız olay, akıllara siyah beyazlı kulüpte yaşanan benzer bir kavgayı da yeniden getirdi. İbrahim Toraman, daha önce eski kaptan İbrahim Üzülmez ile de iki kere kavga etmişti. Hatta iki futbolcu, bir kamp sırasında terlikleri ile birbirlerine saldırarak gündem oldu. O dönem Toraman affedilirken, Üzülmez ise Beşiktaş’tan ayrılmak zorunda kaldı.

SEZER’İN VUKUATLARI

Kocaman’ın gidişini tweet’le kutlamıştı

BU olay, Sezer’in de ilk vukuatı değil. Hırçın bir yapıya sahip olan futbolcu, F.Bahçe’deyken Aykut Kocaman ayrılınca yazdığı, “Yağmurlu günde güneşi gördüm!” tweet’i ile tepki çekmişti. Saha içinde rakipleri ile de sık sık tartışan Sezer, Eskişehirspor forması giyerken F.Bahçeli Lugano ile bir başka maçta da kendi takım arkadaşı Pele ile saha içinde ciddi tartışmalar yaşadı.

İkisi de hatalı

Haberin Devamı

OLAYIN detaylarına tam hakim olmadığını da belirten Orman, “Aile içinde tartışmalar olur ama Beşiktaş’a yakışmayacak hareketlerde bulunmak kimsenin haddine olan bir durum değildir. Bence iki tarafta da hata var” yorumu yaptı.

Gerekli cezayı görecekler

Toraman-Sezer kavgasını değerlendiren siyah beyazlı kulüp başka-nı, “Prensiplerimizin bozulmasına hiçbir şekilde izin vermeyiz” dedi.

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk’le ilgili prensipleri doğrultusunda gerekenin yapılacağını söyledi. Orman, “Bizim kurallarımız var.
Prensiplerimizin bozulmasına hiçbir şekilde izin vermeyiz. Beşiktaş ailesi içinde olmaması gereken şeyler olmuş. Bunu yapanlar gerekli cezayı görecekler. Bununla ilgili bana henüz bir rapor gelmiş değil. Bu, futbol komitesi üyeleri ve yönetimiyle alınmış bir karar. Son olarak da benden de ‘olur’ aldılar. Tam bir rapor geldikten sonra gerekli cezalar verilecektir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!