3. Göz: Mutlu yıllar ÖNAL

Güncelleme Tarihi:

3. Göz: Mutlu yıllar ÖNAL
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2001 00:00


Münevver GENÇTÜRK
Haberin Devamı

Çarşamba sabahı saat 6.00'da İstanbul seyehatine çıkacağımdan geceyi hiç uyumadan geçirmeye karar verdim.

İlk durağım, Müdavim Restaurant idi. Antalya sosyetesinin durağı olan mekanda Bülent Eyilik ve eşi Sevinç Eyilik hanımefendileri görünce hayretler içinde kaldım. Otelde herşeyi ucuza maleden Eyilikler nasıl oldu da dışarıya çıktılar.

Kahve içmeye Jabbar'a gittiğimde ise, Olympos Disco'nun amazonları Aynur Yüksel ve Hilal Özaltuğ'u personel gecesi çıkışında geceye Jabbar Bar'da devam ederken yakaladım. Dostlarla çalçene yaparken Erçin'imden aldığım mesajla kendimi Buda Bar'da buldum. Meğer bizim Kaan Önal'ın doğumgünü partisi varmış. Gerçi habersizdim, elim boş gittim ama masaya şeref verdiğim için herhalde mutlu olmuşsundur Kaancığım. Neşeli olan masasını Ayhan Kaytan, Anıl Sever, Sherlock's Şenay, Yıldıray ve sevgilisi Çiğdem Flamingo Erçin'le paylaşan Kaan çok keyifliydi.

Uzay ve Aşkım'ın parçalarıyla coşup şampanyaları arka arkaya patlatan Pasis Restaurant'ın sahibi Cengiz Bey ve eşi de dikkatimi çekenler arasındaydı. Yarattığımız mekana sahip çıkan Cengiz Bey, bol şans dileklerim sizinle.

FULDEN URAS'LA COŞTUK

Rezervasyonları yılbaşı gecesini aratmayan Fulden Uras, sahnede kostümü ve sempatik hareketleriyle hit şarkısı Bensiz Olmaz'ı söylerken ona eşlik eden Murat Varol ve onun Balalayka sevglisi ilk göze çarpan simaydı.

En çok eğlenen gruplar arasında F Ajans'ın mankenleri Sevcan Kahveci, Canan Kaplan, Ece Uzun, Özlem Hasgül, Yunus Irmak vardı. Sahneye olan dikkatlari bölerek kendi üzerlerine çekmekte hiç zorlanmadılar.

Ayhan Can, Yeşim Bedir, Erçin, Emel ve Seval'den oluşan çılgın masa Fulden'in bile dikkatini çekmeyi başardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!