3. Göz: Keyifli cuma

Güncelleme Tarihi:

3. Göz: Keyifli cuma
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2001 00:00



Münevver GENÇTÜRK
Haberin Devamı

İNSANLAR hangi mekanda eğlenirlerse eğlensinler saatler 02.00'yi gösterdiğinde, dönüp dolaşıp Flamingo'nun yolunu tutuyorlar.

İstanbul'dan iş yaptığım misafirlerimi Müdavim Restaurant'ta ağırlayıp onore olduktan sonra ben de Flamingo'da eğlenenlerdendim. Böyle keyifli bir akşam geçireceğimi söyleseler inanmazdım.

Masalara şöyle bir baktım! Menderes Türel, Gökalp Diçmen'le; ETV'nin Reklam Müdürü Hande Hanım ve haber spikeri Ebru Hanım, Murat Taşdemir ve Recep Bey'le geceyi paylaşıyorlardı.

Murat Yıldız her zamanki gibi ekirüleri ile Diana Turizm'den Ahmet Fırtına ve diğer Diana çalışanlarıyla.

Ayhan Kaytan, Kaan Önal ikilisi ise, bu hafta da Rabia ve Bengü Hanım'la geceyi paylaştılar.

İŞLETMECİLER DE EĞLENİR

Antalya'nın önde gelen mekanlarının işletmecileri ve patronları da Flamingo'da eğlendiler. Olympos Disco'nun İşletme Müdürü Aynur Yüksel, Sharlock's Şenay Çelik ve patronu Cem Bey'le, Angel'ın solisti Akın ve en önemlisi şubat ayında kaseti çıkacak olan Birol'da program yapmak için Antalya'ya gelip Flamingo'ya uğrayanlardandı. Sahnesini dostlarıyla paylaşmayı seven Erçin, sahneye tek tek Akın ve Birol'u da alınca program zor bitti doğrusu.

GECENİN GRUBU

Erçin'i ve bizleri eğlenceleri ile coşturan, girdikleri mekanı neşelendiren müthiş gruba buradan teşekkürler. Her zaman, her yerde eğlenmeyi başarabilen Nejat Bey (Puronuzla karizmaydınız ama şapkanızla ayrı bir karizma yapmışsınız!) ve eşi Fatoş Hanım, dostları Tumay, Henkel'in Bölge Müdürü Burak Bey ve eşi Ebru Hanım, Nestle'nin Bölge Müdürü Tarık Bey ve Ebru Hanım havalar nasıl olursa olsun sizlerin havası yerinde olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!