3. Göz

Güncelleme Tarihi:

3. Göz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2001 00:00

Haberin Devamı

Dostlar sağolsun

İYİ, kötü (okumuşlar ki...) Beni eleştiren tüm dostlar sağolun, beni şımartıyorsunuz. Her ne kadar sana çok konuşuyor, sağa sola çok sataşıyor deseler de hem insan, hem ses, şirinliğinle starlığı hakediyorsun sevgili Erçin. Çiçeklerinle beni desteklediğin için sağol. Vahit Tansoy, sana da teşekkürler.

HOSTESLİ KAÇAMAK

Sevgili Ayhan Kaytan değişmez ikiliniz Kaan Önal'la benden kaçmak için çarşamba günü büyük bir çaba sarfetmişsiniz!.. Ama gelin görün ki; kaçtıkça olaylar sizi buldu.

Kulaklarımın pasını silmek için gerçekten sloganları gibi Antalya'nın en iyi müziğinin şömineli ve sıcak bir ortamda bize sunan Alpay'ın yetenekli oğlu DJ Tuluğ ve ortakları sevgili dostlarım Ediz Keleşoğlu ve Ömer Taşkın'ı, ziyaret etmek için Jabbar'a gittim. Kapının önünde SLK 200 Cabrio Mercedes'inizi görünce Ayar Restaurant'ta olabileceğinizi düşündüm. Yanılmamışım kim kiminle bilemem ama hala hostes peşinde koştuğunuz belli. Rabia ve Begüm'le hoş bir akşam geçirdiğinizi umuyorum.

AMERİKA-BODRUM SEFASI

Jabbar'a indiğimde ise Kemal Yurter dikkatimi çekti. Uzun süredir ortalıkta göremediğim Yurter meğer Öger Tour'un sahibi Ünal Öger'le birlikte Amerika'yı keşfi çıkmış. Dostları Bronz Turizm'in sahibi Sinan Tunç, Eşref Çakar ve Birgül Konuk'la keyifli bir akşam geçiren Yurter'i tekrar aramızda görmekten mutluyuz.

Bayram tatilini Bodrum'da geçirenler arasında ise Özgen Öz, Cenk Kök, Avni Bağdatlıoğlu gibi hızlı çapkınlarımız varmış. Zira bayramda Antalya pek bir boştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!