3 büyükleri zorlu bir yıl bekliyor

Güncelleme Tarihi:

3 büyükleri zorlu bir yıl bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2000 00:00

Haberin Devamı

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'de 2000-2001 sezonunun sonunda toplam 64 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması, yöneticileri şimdiden kara kara düşündürmeye başladı.

Fenerbahçe ve Galatasaray, sözleşmesi bitecek 22’şer futbolcuyla ilk sırayı alırken, Beşiktaş’ta da 20 futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2001 tarihinde sona erecek.

GALATASARAY’I ZOR GÜNLER BEKLİYOR

UEFA ve Avrupa Süper Kupası sahibi Galatasaray’ı, Mayıs ayında zor günler bekliyor.

Emre Belözoğlu, Okan ve Fatih gibi birçok Avrupa kulübünün peşinde koştuğu futbolcularının sözleşmesi bitecek olan sarı-kırmızılılar, ayrıca savunmasının belkemiği Gheorge Popescu ile de sezon sonunda masaya oturmak zorunda kalacak.

Sarı-kırmızılılarda, ayrıca futbolu bırakacağını açıklayan Hagi, Brezilyalı futbolcular Capone ve Marcio’nun sözleşmeleri de sona erecek.

Galatasaray’da, Futbol Federasyonu’na bildirilen ve bu sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcular şunlar:

Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Fatih Akyel, Gheorge Popescu, Gheorge Hagi, Carlos Alberto De Oliveria „Capone", Mandinga Dos Santos Marcio, Ahmet Yıldırım, Arif Erdem, Emrah Eren, Elvis Nurkoviç, Gündüz Gürol Eser, Iddi Salihu, Mehmet Aksu, Mehmet Yozgatlı, Osman Coşkun, Rasim Vardar, Saffet Akyüz, Savaş Koç, Ufuk Talay, Vedat İnceefe ve Yaw Rush.

FENERBAHÇE’DE 22 FUTBOLCU

Bu sezon sonunda Fenerbahçe’de toplam 22 futbolcunun sözleşmesi sona erecek.

Sarı-lacivertliler, sezon sonunda kaptan Ogün, Abdullah, Rüştü, Uche ve Yusuf gibi as futbolcularıyla yeniden anlaşma yolu arayacak.

"Sarı-kanaryalar"ın, Futbol Federasyonu’na bildirdikleri listeye göre, sözleşmesi bitecek 22 futbolcusu şöyle:

Ogün Temizkanoğlu, Abdullah Ercan, Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek, Uche Alazio Okechukwu, Atilla Koca, Aygün Taşkıran, Celil Sağır, Çetin Kılıç, Efe İnanç, Fahri Tatan, Faruk Yiğit, Fatih Kılıç, Güvenç Özkan, Haluk Tanrıseven, Kemalettin Şentürk, Murat Şahin, Ömer Karabacak, Saffet Akbaş, Selahattin Özbir, Semih Şentürk ve Tufan Apaydın.

BEŞİKTAŞ, KALECİLERİYLE MASAYA OTURACAK

Sezon sonunda toplam 20 futbolcusunun sözleşmesi bitecek olan Beşiktaş, 2 kalecisi Fevzi ve Shorunmu ile masaya oturacak. Beşiktaş, ayrıca 3. kalecisi Ekrem ile de sezon sonunda anlaşma yolu arayacak.

Siyah-beyazlılarda kaptanlar Mehmet ve Tayfur ile Ahmet Dursun, Ali Eren, Münch ve Halilagiç’in de sözleşmeleri 31 Mayıs 2001’de bitecek.

Beşiktaş’ın sözleşmesi bitecek futbolcuları şunlar:

Ahmet Dursun, Ike İbrahim Shorunmu, Fevzi Tuncay, Mehmet Özdilek, Tayfur Havutçu, Ali Eren Beşerler, Markus Armin Münch, Sead Dost Halilagiç, Bayram Kadir Bektaş, İlhan Şahin, Barbaros Yavaşoğlu, Ekrem Köse, Emre Eren, Jamal Sellami, Murat Alaçayır, Salih Sabri Akkaya, Sertan Eser, Tolga Öztürk, Turan Tunç Kip ve Ufuk Süer.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!