2018’e götürecek formül

Güncelleme Tarihi:

2018’e götürecek formül
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 00:18

Türkiye Futbol Direktörü’nün ilk hedefi yarınki Ukrayna ve 9 Ekim’deki İzlanda karşılaşmalarından en az 4 puanla çıkmak. Fatih Terim, bunların ardından Kosova ve Finlandiya ile Türkiye’de oynanacak iki maçtan galibiyet alındığı takdirde Rusya’daki Dünya Kupası finalleri yolunun yarılanacağını hesaplıyor.

Haberin Devamı

DÜNYA Kupası eleme grubundaki ilk maçında zorlu Hırvatistan deplasmanından 1 puan ile ayrılan A Milli Takımımız’ın önünde şimdi iki kritik karşılaşma daha var...

Yarın Ukrayna Milli Takımı ve 9 Ekim’de de İzlanda ile karşı karşıya geleceğiz.

Dünya Kupası’na katılım hakkı elde etmenin Avrupa Şampiyonası’na göre çok daha zor olduğunu her fırsatta vurgulayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Rusya biletinin yol haritasını çizdi.

Bu haritada ilk iki maç kritik önem taşıyor.

İLK HEDEF UKRAYNA MÜCADELESİ

TERİM’in kafasındaki matematiğe göre ilk hedef art arda gelen Ukrayna ve İzlanda virajlarından, minimum 4 puan ile ayrılmak.

En kilit maç olarak yarınki Ukrayna karşılaşmasını gören Terim, diğer karşılaşmalar için de planlarını yaptı.

Terim, Ukrayna ve İzlanda maçlarında hedefi tutturmanın ardından Kosova ve Finlandiya’ya karşı alınacak iki galibiyete Dünya Kupası yolunun yarılanacağını hesaplıyor. Terim, bu konuda fikstürün kendilerine yeterince ışık yaktığını, bundan yararlanmaları gerektiğini belirtiyor.

Haberin Devamı

HEDEFTEKİ 4 MAÇ

- Yarın: Türkiye-Ukrayna

- 9 Ekim: İzlanda-Türkiye

- 12 Kasım: Türkiye-Kosova

- 24 Mart: Türkiye-Finlandiya

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!