2016 ‘güzel’ geçecek

Güncelleme Tarihi:

2016 ‘güzel’ geçecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2015 23:03

2016 güzel geçecekWozniacki’nin korta çıkacağı TEB İstanbul Cup’ta büyük bir sürpriz olmazsa Ana Ivanovic de boy gösterecek.

Haberin Devamı

İstanbul’un Kraliçesi Caroline Wozniacki’nin yolu gelecek yıl da çok sevdiği şehir ile kesişecek... 2014 yılında İstanbul Cup’ta mutlu sona ulaşan Wozniacki, 18-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Garanti Koza’da düzenlenecek TEB BNP Paribas İstanbul Cup 2016’da korta çıkacak.

Dünya sıralamasında 17 sırada yer alan Danimarkalı Wozniacki’nin bir sıra üstünde yer alan Sırp tenisçi Ana Ivanovic de büyük ihtimalle İstanbul Cup’ta boy gösterecek. Görüşmelerin sürdüğü Ivanovic büyük bir sürpriz gerçekleşmezse TEB Istanbul Cup’a katılacak. 

SERENA VE SHARAPOVA PORSCHE’A!
Turnuva için ilk düşünülen isimler Dünya 1 numarası Serena Williams ile 4 numara Maria Sharapova’nın İstanbul Cup ile aynı tarihlerde Stuttgart’ta gerçekleşecek Porsche Tennis Grand Prix’i nedeniyle İstanbul’a gelemedikleri öğrenildi. Bunun üzerine hareket geçen Garanti Koza yetkilileri iki güzel tenisçi Wozniacki ve Ana Ivanovic’e yöneldi.  Wozniacki’nin düşünmeden kabul ettiği İstanbul Cup teklifine Ana Ivanovic de sıcak bakınca nisan düzenlenecek turnuvaya katılacak iki isim şimdiden belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!